Marianna Č. Overená identita

Marianna Č.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita

Marianna Č.

Doučovanie anglického jazyka kvalifikovanou TESOL učiteľkou vo Veľkej Británii

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 17 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

*neprijímam nových študentov z dôvodu plnej kapacity*

Hello everyone!
Som profesionálna učiteľka angličtiny. V Anglicku som žila 17 rokov a študovala na College v Harrogate a v Sheffield. Po 3 ročnom bakalárskom štúdiu v odbore 'Vzdelávanie a TESOL' (Vyučovanie Angličtiny ako ďalší jazyk) v meste Sheffield, som 11 rokov pracovala na základnej škole 2. stupeň. Taktiež mám skúsenosti s učením anglického jazyka dospelých a s vyučovaním online. Na svojich lekciách volím priateľský prístup, nakoľko mojim cieľom je vytvoriť príjemné prostredie, v ktorom sa moji študenti cítia pohodlne a môžu tak posunúť svoju angličtinu na vyššiu úroveň. Základom mojich lekcií je komunikácia, aj preto, začíname rozprávať hňeď na prvej lekcii.

PONUKA:

Conversational English (30 mins)
Ak ste večný začiatočník a (akú, takú) slovnú zásobu máte alebo ste pokročilý študent/-ka a chcete sa zlepšovať v rozprávaní, v takomto prípade je pre vás vhodná práve táto lekcia. Počas lekcie diskutujeme na rôzne témy, poprípade vám navrhnem frázy, ktoré sa v angličtine používajú, opravím gramatiku, či doplním slovnú zásobu. (Čo presne táto lekcia zahŕňa sa dozviete v popise lekcie uvedenom nižšie.)

V prípade, že Vás môj profil zaujal, neváhajte ma kontakovať a ja sa už teraz teším na našu spoločnú lekciu. See you soon! :)

* doučím cez Skype, Messenger, WhatsApp, Zoom, Teams

Typy lekcií

Conversational English

• Lekcia je vhodná pre večných začiatočníkov (A2) a pokročílých (B1/B2) • Aktívne konverzujeme v angličtine • Použité materiály: konverzačné otázky, video, článok • Pracujeme so strachom • Precvičujeme novú slonú zásobu, vysvetľujeme gramatiku a precvičujeme výslovnosť, podľa potreby • Poznámky sú zaslané študentovi po každej lekcii

10 € / 30 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Sona B.

Sona B.

4 odučené lekcie

Marianna je naozaj skvelou učiteľkou, hodiny sú vždy veľmi príjemné, je skvele pripravená a vie sa prispôsobiť individuálnym potrebám študneta. Určite odporúčam.

Katarína Z.

Katarína Z.

3 odučené lekcie

Marianna je veľmi milá, dobre sa mi s ňou komunikuje ochotná vysvetliť opraviť. Vždy ma navedie k správnej vete.... Veľmi mi pomáha zvyšovať komunikáciu v angličtine a postupne sa zbavujem strachu z rozprávania. Jej lektorské schopnosti sú na vysokej úrovni. Som veľmi spokojná :-)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky