David D.

Mgr. David D.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

David D.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Rodený učiteľ angličtiny a nemčiny

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 3 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj. Mám titul v oblasti aplikovanej lingvistiky a osem rokov skúseností s výučbou. Špecializujem sa na angličtinu a nemčinu, ktoré vyučujem na všetkých úrovniach. Okrem toho ovládam španielčinu a holandčinu a mám primerané znalosti češtiny. Ponúkam všeobecné aj špeciálne jazykové kurzy. Hodiny sú prispôsobené vašim požiadavkám a záujmom. Zvyčajne zahŕňajú všetky štyri komunikačné zručnosti podľa referenčného rámca Rady Európy, slovnú zásobu súvisiacu s vašou zvolenou tématikou a gramatiku podľa potreby. Poskytujem aj rady a školenia týkajúce sa výslovnosti a efektívneho používania moderných jazykových aplikácií. Ďakujem za váš čas a pozývam vás, aby ste preskúmali môj profil a spojili sa so mnou. S pozdravom David Drews.

Hello. I have Degree of Applied Linguistics and eight years of teaching experience. I specialize on English and German, which I teach at all levels. I am also fluent in Spanish and Dutch and have a reasonable knowledge of Czech. offer both general and special language courses. The classes are personalized to meet your requirements and interests. They typically include all four communication skills of the CEFR, vocabulary related to your topic of choice, and grammar as required. I also provide advice and training on pronunciation and the effective use of modern language apps. Thank you for your time, and I invite you to explore my profile and get in touch with me. Best regards David Drews

Typy lekcií

Trial lesson

Skúšobná hodina nám slúži ako príležitosť spoznať sa navzájom a určiť si svoju jazykovú úroveň. Počas tohto stretnutia preberieme vaše vzdelávacie ciele, vyučovacie metódy, ktoré môžeme použiť, konkrétne témy a jazykové oblasti, na ktoré sa chcete zamerať, a akékoľvek logistické detaily. Okrem toho začlením rôzne aktivity, aby ste mali predstavu o štruktúre a štýle mojich hodín. -------------The trial lesson serves as an opportunity for us to get to know each other and determine our language level. During this session, we will discuss your learning objectives, the teaching methods we can employ, the specific topics and language areas you wish to focus on, and any logistical details. Additionally, I will incorporate various activities to give you an idea of the structure and style of my classes. The trial lesson serves as an opportunity for us to become get to know each other and determine your language level. During this session, we will discuss your learning objectives, the teachin

Zadarmo / 30 min
Standard lesson

12 € / 55 min
AI a učenie angličtiny ----- AI and learning English

Dnes máme veľa veľmi výkonných jazykových programov. V tejto triede skúmame, ako pomocou týchto programov učiť rýchlejšie, efektívnejšie, presnejšie komunikovať a ako pomocou AI bez námahy prepínať z jedného jazyka jediným kliknutím. ----- Today, we have a lot of very powerful language programs. In this class, we explore how to use these programmes to learn faster, more effectively, communicate more accurately, and use AI to effortlessly switch from one language with just a simple click.

12 € / 55 min
Anglická konverzácia ----- English Conversation

Či už ste doma alebo v zahraničí, táto každodenná angličtina je vhodná na rôzne účely, ako je cestovanie, štúdium alebo práca. Pokryjeme celý rad všeobecných tém, ktoré vás zaujímajú, a neváhajte sa opýtať na akékoľvek konkrétne otázky, ktoré by vás mohli bližšie objasniť. -----Whether you're at home or abroad, this everyday English is suitable for various purposes, such as travelling, studying, or working. We'll cover a range of general topics that you find interesting, and feel free to ask any specific questions you may have for further clarification.

12 € / 55 min
Anglická výslovnosť ----- English Pronunciation

Hovoriť perfektným jazykom je jedna vec. Aby to znelo dokonale, nie je úplne rovnaký. Rôzne jazyky majú rôzne spôsoby vyslovovania. V tejto triede sa pozrieme na špecifiká toho, ako a prečo sa angličtina vyslovuje a intonuje tak, ako je, a ako môžete znieť ako autentický rodený hovorca. ----- Speaking a language, even perfectly, is one thing. Making it sound perfect is not quite the same. Different languages have different ways of pronouncing. In this class, we look at the specifics of how and why English is pronounced and intonated the way it is and how you can sound like an authentic native speaker.

12 € / 55 min
Idiomatická angličtina ----- Idiomatic English

Idiomatická angličtina zahŕňa porozumenie zvláštnym frázam, ktoré často používajú rodení hovoriaci, čo je často ťažké pre nerodilých hovorcov. Cieľom tejto lekcie je pomôcť vám pochopiť význam, použitie, načasovanie a kontext týchto výrazov, a ak ste zvedaví, aj ich pôvod.-----Idiomatic English involves understanding the peculiar phrases frequently used by native speakers, which is often difficult for non-native speakers. This lesson aims to assist you in comprehending the meaning, usage, timing, and context of these expressions, and if you're curious, their origins as well.

12 € / 55 min
Konverzační němčina ----- Konversation Deutsch

Konverzácia po nemecky. Tento kurz je o schopnosti hovoriť, čítať, písať a rozumieť dobrej a správnej nemčine v každodenných situáciách. Témy môžu byť všeobecné alebo špecifické a akékoľvek otázky, ktoré vzniknú, sa riešia špecificky. ----- Konversation Deutsch. In diesem Kurs geht es um die Fähigkeit, gutes und richtiges Deutsch in Alltagssituationen zu sprechen, zu lesen, zu schreiben und zu verstehen. Die Themen können allgemeiner oder spezifischer Natur sein und anfallende Fragen werden gezielt behandelt.

12 € / 55 min
Nemecká gramatika ----- Deutsche Grammatik

Nemecká gramatika je veľmi komplikovaná. Tento kurz okrem iného zahŕňa časovú postupnosť, členy, predložky, spojky, modálne slovesá a častice a vetnú štruktúru. Súčasťou kurzu sú vysvetlenia a cvičenia. ----- Die deutsche Grammatik ist sehr kompliziert. In diesem Kurs werden unter anderem Zeitenfolge, Artikel, Präpositionen, Konjunktionen, Modalverben und -partikel und Satzbau behandelt. Der Kurs umfasst Erklärungen und Übungen.

12 € / 55 min
Skúška z angličtiny ----- Exam English

Na týchto hodinách sa naučíte, ako fungujú jazykové skúšky, ako interpretovať otázky a ako poskytnúť presné a vyčerpávajúce odpovede, aby ste úspešne zložili skúšku. Kurz bude obsahovať množstvo testovacích.-----In these classes, you will learn how language exams function, how to interpret the questions, and how to provide accurate and comprehensive answers to pass the exam successfully. The course will include lots of testing materials and cover all four essential communication skills: speaking, listening, reading, and writing.

12 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
František C.

František C.

Neoverená referencia

Velká spokojenost s výukou, vstřícností, ochotou i obsahem hodiny. Deset bodů z deseti.