Nabillah K.

Nabillah K.

Odpovedá do 6 hodín, na 67% správ
67% 6 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Nabillah K.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

English Personal Trainer for All Levels 📚

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Cena Od 10 €
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend

Popis

Som nadšený a oddaný tréner angličtiny, ktorý je vášnivý pre získavanie jazykov a kultúrnu výmenu. Mojím cieľom je vytvoriť živú virtuálnu učebňu, kde sa študentom darí a dosahujú jazykové znalosti a zároveň milujú angličtinu, a pomôže vám zvýšiť vašu sebadôveru, že budete môcť komunikovať v angličtine.

certifikácie:
- Certifikácia TEFL (výučba angličtiny ako cudzieho jazyka).
- TESOL (Výučba angličtiny pre ľudí hovoriacich inými jazykmi

Moja metodika výučby sa točí okolo vytvárania interaktívnych a pohlcujúcich online zážitkov. Využitím pokročilých virtuálnych nástrojov a interaktívnych platforiem vytváram pútavé lekcie, ktoré podporujú participáciu, spoluprácu a kritické myslenie a zaisťujú tak stimulujúcu vzdelávaciu cestu pre každého študenta.

Ako online učiteľa angličtiny ma poháňa príležitosť spojiť sa so študentmi po celom svete a uľahčiť im cestu jazykového vzdelávania. Som nadšený z perspektívy, že prispejem svojimi odbornými znalosťami k študentom a vytvorím stimulujúci online priestor, kde sa študentom darí akademicky a osobne, pričom skúmajú bohatstvo anglického jazyka.

Som nadšený z príležitosti pomôcť vám zvýšiť úroveň angličtiny. Pridajte sa ku mne pri objavovaní sveta anglického jazyka a literatúry, kde sa plynule zbiehajú interaktívne stretnutia, kultúrna výmena a akademický rast.

Lekcie môžu prebiehať cez Skype, Zoom, Google Meet alebo tu na platforme.
Spoločne urobme z učenia angličtiny fascinujúce a obohacujúce dobrodružstvo!

S Pozdravom,
Billa

---

I am an Enthusiastic and dedicated English trainer who is passionate about language acquisition and cultural exchange. My goal is to create a vibrant virtual classroom where students thrive and achieve language proficiency while embracing a love for English, and assist you in increasing your confidence to be able to communicate in English.

Certifications:
- TEFL (Teaching English as a Foreign Language) Certification
- TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages

My teaching methodology revolves around creating interactive and immersive online experiences. Leveraging advanced virtual tools and interactive platforms, I craft engaging lessons that encourage participation, collaboration, and critical thinking, ensuring a stimulating learning journey for each student.

As an online English educator, I am driven by the opportunity to connect with students worldwide and facilitate their language learning journey. I am excited about the prospect of contributing my expertise to the students, fostering a stimulating online space where students thrive academically and personally while exploring the richness of the English language.

I am thrilled about the opportunity to assist you to level up your English. Join me in exploring the world of English language and literature, where interactive sessions, cultural exchange, and academic growth converge seamlessly.

Lessons can take place over Skype, Zoom, Google Meet, or here on the platform.
Together, let's make learning English a captivating and rewarding adventure!

Best regards,
Billa

Typy lekcií

Trial lesson

Are you curious about mastering the English language but unsure where to start? Join me for an exhilarating and immersive free trial lesson tailored just for you!

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

10 € / 60 min

Fotky a certifikáty