Kristóf B. Overená identita

Kristóf B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Kristóf B.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Uč sa chémiu od lektora z Viedenskej Univerzite s viacročnou praxou!

  • 7 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  25 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Potrebuješ pomoc s chémiou? Trápia ťa reakčné schémy, stechiometrické koeficienty, oxidačné čísla? Alebo si nevieš poradiť s reakčnými mechanizmamy a chemickými vzorcami organických molekúl? Poprípade sa chceš pripraviť na štúdium v zahraničí a chceš si preskúšať chemický žargón v nemčine, angličtine či maďarčine?

Tak si u mňa na dobrom mieste!

Od roku 2020 vyučujem v rôznych laboratórnych kurzoch na chemickej fakulty Universität Wien. V kurzoch sa zameriavam na všeobecnú chémiu a organickú chémiu a organickú syntézu. Okrem univerzitnej výučby som vo Viedni doteraz aj doučoval žiakov.
Doučujem chémiu pre všetky vekové skupiny. Primárne sa zameriavam na študentov/ky univerzít a vysokých škôl, ale berem aj gymnazistov/ky, študentov/ky stredných a základných škôl. Doučujem aj v nemčine, angličtine a maďarčine.

Okrem chémie ponúkam aj konverzačné hodiny z angličtiny, nemčiny a maďarčiny.

Ako to funguje?
Keď si dohodneme termín, tak by bolo optimálne, keby si mi pred hodinou dal vedieť, konkrétne s akou témou potrebuješ pomoc. Pri konverzačných hodinách si môžeš vybrať aj tému, o ktorej sa chceš rozprávať.

Keď potrebuješ doučovanie z chémie alebo chceš konverzovať po anglicky, po nemecky alebo po maďarsky o chémii alebo inej témy, tak sa ozvi a dohodneme si termín. Pripravím ťa na skúšky a pomôžem ti pri tom, spoznať krásny a zaujímavý svet chémie!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Na skúšobnej lekcii si vieme prejsť prvé body toho témy, s ktorou potrebuješ pomôc. A ty si môžeš vyskúšať, či sa ti doučovanie páči a či si chceš zaplatiť ďalšie hodiny.

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

25 € / 55 min