Petra G.

Petra G.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Prijíma študentov

Petra G.

Prijíma študentov

Kúsok dolce vita na doma

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Rím ma okúzlil, Neapol sa stal mojou vášňou a Taliansko tak-nejak mojím životom.

Ak ťa talianskosť nadchýna, ponúkam ti malé dávky Talianska na doma. Vyučujem podľa vzorov, ktoré som nazbierala od tých najväčších kapacít spomedzi talianskych profesorov na hodinách Masarykovej Univerzite v Brne a Univerzite Palackého v Olomouci, kultúrnom inšitúte, programov, stáží, pobytov a kurzov v Ríme a Neapole a Salerne.

Verím, že jazyk sa možno skutočne nielen naučiť, ale aj pochopiť cez kultúru krajiny. Nielen vedieť čo sa hovorí, ale aj prečo, kde, ako. Vidieť tie malé rozdiely, ktoré ti prekladač nepreloží.

A tak na našich hodinách budeme prechádzať 20 regiónov tohto čistého šialenstva a porovnávať ich tradície a charakteristiky, ich kuchyňu, geografiu, hudbu a iné tak, aby si vedel/a to, čo sa naučíme, využiť čo najskôr priamo v revíri.

Vyučujem online, kvôli väčšej časovej flexibilite z oboch strán, a i práve kvôli častým cestám - pôsobím i v Belpaese.sk, kde spolu s ďalším rovnakým šialencom pre tento kúsok sveta pretvárame náš dolce vita na autentické zážitky na mieru.
Ak by sme sa teda my časovo neodhodli, alebo by si z iného dôvodu preferoval/a hodiny taliančiny priamo s ním, kontaktuj Ľubomíra Švorcu.:)

Ak so slovami vyššie súznieš, ci vediamo a presto, ciao!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 60 min