Patrícia G. Overená identita

Patrícia G.

Odpovedá do 48 hodín, na 40% správ
40% 48 hod+
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Patrícia G.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie pre každého

Cena Od 10 €
Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Ahojte,
vítam Vás na mojom doučovateľskom profile👩‍🏫
Som rada, že ste si našli cestu práve sem a dúfam, že Vám pomôžem so zvládnutím a zdokonalením Vašich akademických poznatkov.

Volám sa Patrícia a mám 19 rokov. Od roku 2020 sa aktívne venujem doučovaniu detí aj dospelých.

Mojim primárnym predmetom je anglický jazyk. Päť rokov som študovala na bilingválnom gymnázium odkiaľ som si odniesla maturitu na úrovni C1 zvládnutú na 1: externá časť 83,3%, interná časť (essay) 95%, ústna odpoveď: výborný. Okrem toho mám certifikát IELTS vykonaný na celkovú "známku" 8 = úroveň C1 (certifikát je k nahlidnutiu nižšie na mojom profile).
Anglický jazyk doučujme už od roku 2020 a mám skúsenosti s jeho online aj osobným doučovaním. Taktiež sa venujem hodinám zameraným priamo na "speeking", alebo príprave na prijímacie skúšky z ANJ, či iné testy.

Okrem toho sa venujem aj doučovaniu slovenského jazyka a literatúry, taktiež od roku 2020. Za ten čas som mala možnosť pracovať s niekoľkými študentmi, ktorí boli úspešní ako na rôznych testoch, tak aj na prijímačkách na stredné školy.

Nesmiem opomenúť ani doučovanie humanitných predmetov: dejepis, občianska náuka a geografia z ktorých som maturovala a robila úspešné prijímačky na vysokú školu.

V neposlednom rade sa venujem doučovaniu hudby. Dvanásť rokov hrám aktívne na klavír, zúčasnila som sa nespočetne koncertov a odniesla si niekoľko zlatých ocenení zo súťaží. Za posledné roky som pomohla niekoľkým študentom úspešne zvládnuť hru na klavír aj s tým súvisiacu hudobnú teóriu.

Ak niečo z toho znie zaujímavo, budem veľmi rada, ak sa ozvete a rada Vám pomôžem😇

S pozdravom Vaša doučovateľka Patrícia 📚

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Poďme zistiť ako nám to spolu pôjde 📖

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

10 € / 60 min

Fotky a certifikáty