Kristina F. Overená identita

Kristina F.

Odpovedá do 45 hodín, na 33% správ
33% 45 hod
Overená identita

Kristina F.

Ľahko po španielsky, či anglicky!

  • Doučuje aj online
  • Od  9 €
  • Preferované časy: poobede, víkend
Cena Od 9 €
Preferované časy: poobede, víkend

Popis

Ahoj! Volám sa Kika, mám 18 rokov a som študentka 4. ročníka na bilingválnom gymnáziu so zameraním na jazyky, konkrétne na španielčinu.

Mám C1 certifikát z angličtiny od Cambridge a za sebou mám prax ako učiteľka angličtiny v jazykovej škole. :) Baví ma pomáhať ľuďom pri zdokonaľovaní sa v ich jazykových zručnostiach a vidieť ich postupné napredovanie. Moje hodiny budú samozrejme prispôsobené práve tebe: ak ti vyhovuje viac “hravý” štýl učenia, ako ten “bifľovací sa”, sem s ním! Stačí mi od teba iba chuť sa niečo naučiť. Pracovala som či už s deťmi a tínedžermi, ale aj s dospelými. Prvá hodina bude skôr spoznávacia, budeme veľa konverzovať, aby som zistila na akej si úrovni, ak to sám nevieš. Neskôr sa samozrejme posunieme o krok ďalej, podľa tvojich predstáv a potrieb (ak sa chceš napríklad zdokonaliť v konverzovaní a gramatiku máš zmáknutú, popracujeme na konverzáciách)

Okrem angličtiny mám tiež solídne zručnosti v španielčine, ktoré rozvíjam počas štúdia na španielskom gymnáziu, na rôznych jazykových pobytoch a pravidelnej komunikácií s native speakermi. Na konci môjho štúdia dosiahnem úroveň C1. Preferujem začiatočníkov, deti a ľudí, ktorí sa chcú rozprávať :).

Looking forward to meeting you!
Me encantaría conocerte!

Typy lekcií

Standard lesson/ clase estándar

9 € / 60 min

Fotky a certifikáty