Lucia M.

Lucia M.

Odpovedá do 7 hodín, na 100% správ
100% 7 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Lucia M.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Nebudeme si klamať, francúzština nie je jednoduchá, najmä keď sa ju učíš sám.

  • 5/5 (hodnotili 3 študenti)
Cena Od 8 €
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ale so správnymi trikmi a pomocou je oveľa ľahšie sa ju naučiť.
8 rokov som žila vo Švajčiarsku, kde som napochodovala s nulovou znalosťou francúzštiny. Rýchlo som však pochopila, že učiť sa francúzštinu sám bifľovaním sa z kníh nemá zmysel a tak som zmenila spôsob učenia. Vďaka tomu som konečne začala rozumieť a postupne komunikovať. Aby som moju úroveň ešte posunula a zlepšila môj pravopis, absolvovala som niekoľko kurzov, až kým som sa vypracovala na Diplomovanú tlmočnícku a lektorku. Aktuálne pôsobím v jazykovej škole Language House v Topoľčanoch.
Francúzština sa stala mojou vášňou. Je melodická a krásna. Radosť ňou hovoriť. Preto by som sa rada o ňu podelila aj s tebou a posunula ti všetky pomôcky, ktoré som v zahraničí získala.
Pred tým ako začneme s doučovaním ti zašlem krátky dotazník s otázkami, ktoré mi pomôžu zistiť tvoju jazykovú úroveň ako aj tvoje potreby či požiadavky. Vďaka tomu sa budem môcť adekvátne pripraviť a tak nebudeme strácať čas na našej prvej hodine 😊

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

16 € / 50 min
Konverzácia- Les appels

Konverzačné hovory čisto vo francúzskom jazyku sú skvelým prostriedkom na uvedenie gramatiky do praxe, či trénovanie porozumenie a vyjadrovanie sa. Sú vhodné od úrovne B1.

9 € / 30 min
L'Heure du verre

L'Heure du verre je online diskusný krúžok. Stretávame sa na ňom každú stredu večer o 20:00. Jedná sa o vedenú diskusiu, kde preberáme rôzne témy čisto vo francúzskom jazyku. Nie nadarmo je jeho názov "L'Heure du verre". Na jeho účasť je treba si pripraviť nejaký drink- limonádu, čajík, vínko... :) Maximálny počet je 8 ľudí a minimálny 2. Je potrebná úroveň aspoň B1. Pred prvou účasťou si dáme skúšobnú hodinu zadarmo, počas ktorej otestujem vaše konverzačné schopnosti a prezradím vám viac :)

8 € / 45 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Betty V.

Betty V.

40 odučených lekcií

Francúzštinu som sa snažila naučiť už dlhšie - ako samouk, s rôznymi lektormi (aj rodenými hovoriacimi), na rôznych slovenských aj zahraničných platformách. Cítila som sa však stále ako večný začiatočník. Lucia už len samotnou komunikáciou a prípravou na našu prvú hodinu tromfla všetkých mojich doterajších doučovateľov. Hneď na prvej hodine mi značne znížila frustráciu z môjho doterajšieho učenia sa francúzštiny - plynulo nadviazala na to, čo už viem a dala mi praktické tipy a triky na trénovanie tých oblastí, ktoré mi nejdú. Keďže Luciin prístup je naozaj personalizovaný, efektívny a zameraný na prax, mám veľkú nádej, že čoskoro tento jazyk už nebude pre mňa limitom, ale práve naopak, otvorí mi ďalšie možnosti. Ak chcete robiť rýchle pokroky s ľahkosťou a radosťou, jednoznačne odporúčam práve túto lektorku!

Miroslav B.

Miroslav B.

8 odučených lekcií

S francúzštinou som začal minulý rok na vysokej škole. Bol to pre mňa úplne nový jazyk. Postupom času som sa rozhodol pre doučovanie. Lucia mi odvtedy pomáha nielen s prípravou do školy, ale postupne pracujeme na celkovom zlepšení mojej francúzštiny. Na každú hodinu je výborne pripravená, má vždy prehľadné a poučné materiály, dáva mi praktické rady a, čo najviac oceňujem, vždy prispôsobí každú hodinu mojím potrebám. Už po pár hodinách som na sebe pozoroval pokroky, ktoré sa každým ďalším stretnutím znásobujú. Preto jednoznačne odporúčam túto lektorku.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne!

Katarina P.

Katarina P.

5 odučených lekcií

Veľmi milá slečna, všetko vysvetlené a zrozumiteľné pre mňa ako úplného začiatočníka. Veľmi pekne ďakujem za prvú hodinu a teším sa na ďalšiu.

Odpoveď doučovatela:

Ja ďakujem Vám a tiež sa teším na našu ďalšiu lekciu :)

Annamária A.

Annamária A.

Neoverená referencia

Hodiny s Luckou sú veľmi záživné a vôbec nie monotónne v porovnaní z našimi predošlými skúsenosťami. Najmä preto, že veľa konverzujeme a aj napriek tomu, že máme s kamarátkou iné levely, tak tie hodiny vyhovujú obom. Z hodiny odchádzame vždy s dobrým pocitom. Odporúčame určite Lucku na hodiny vo dvojici alebo skupinové hodiny, ak hľadáte spôsob ako sa rozhovoriť po francúzsky. Spolu so svojim kamarátom/kamarátkou a s Luckou sa budete cítiť komfortne a hodiny budú pre vás zároveň aj zábavnejšie. Merci, bissou! 😊

Odpoveď doučovatela:

Merci a vous deux, bisous☺️

Fotky a certifikáty