Marek M.

Marek M.

Odpovedá v priemere do 1 hodiny.
1 hod
Prijíma študentov

Marek M.

Prijíma študentov

Excel Expert a Doučovateľ - Vaša Cesta k Majstrovstvu v Exceli

Cena Od 7 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Excel Expert a Doučovateľ

Ahoj! Som skúsený odborník na Microsoft Excel s vášňou pre zdieľanie vedomostí a pomoc ostatným zlepšiť ich zručnosti. Ponúkam profesionálne doučovanie ako online, tak aj osobne.

Čo ponúkam:

-Formátovanie tabuliek: Naučím vás, ako efektívne formátovať tabuľky, aby boli prehľadné a profesionálne vyzerajúce.
-Vytváranie grafov: Ukážem vám, ako vytvárať rôzne typy grafov, ktoré vizualizujú vaše dáta a uľahčia ich interpretáciu.
-Správa dát: Pomôžem vám s organizáciou a správou dát, vrátane použitia pokročilých funkcií a nástrojov na filtrovanie a triedenie.
-Nativné funkcie Excelu: Naučím vás využívať základné aj pokročilé funkcie Excelu, aby ste mohli efektívne riešiť rôzne úlohy.
-Programovanie makier (VBA): Ak potrebujete automatizovať opakujúce sa úlohy alebo vytvoriť vlastné funkcie, naučím vás základy aj pokročilé techniky programovania v prostredí VBA.
-Pivotné tabuľky a analýza dát: Naučím vás, ako vytvárať a používať pivotné tabuľky pre rýchlu analýzu veľkých množstiev dát a získavanie prehľadov.
-Optimalizácia a automatizácia procesov: Pomôžem vám identifikovať a -implementovať techniky na zefektívnenie pracovných procesov v Exceli.
-Data Cleaning (Čistenie dát): Naučím vás, ako efektívne čistiť a pripravovať dáta pre ďalšiu analýzu a spracovanie.
-Reporting a dashboardy: Ukážem vám, ako vytvárať interaktívne a vizuálne príťažlivé reporty a dashboardy, ktoré uľahčia komunikáciu výsledkov vašej práce.
-Lekcie na mieru: Každá lekcia je prispôsobená konkrétnym potrebám a cieľom študenta. Pripravím individuálny učebný plán na základe vašich požiadaviek a oblastí, na ktoré sa chcete zamerať.

Prečo si vybrať mňa:

-Individuálny prístup: Prispôsobím výuku vašim potrebám a úrovni vedomostí.
Praktické skúsenosti: Mám dlhoročné skúsenosti s používaním Excelu v reálnych projektoch.
-Flexibilita: Ponúkam flexibilné časy lekcií a možnosť výberu medzi online a osobným doučovaním.
-Aktualizované vedomosti: Neustále sa vzdelávam a sledujem najnovšie trendy a techniky v oblasti Excelu, aby som vám mohol poskytnúť najaktuálnejšie informácie.
-Či už ste začiatočník, ktorý sa chce naučiť základy, alebo pokročilý používateľ hľadajúci tipy a triky, som tu, aby som vám pomohol dosiahnuť vaše ciele v Exceli.

Teším sa na spoluprácu s vami!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

7 € / 55 min