Adriána O.

Adriána O.

Prijíma študentov

Adriána O.

Prijíma študentov

Otvor dvere svojej kreativity. Ukážem ti o čom je grafický dizajn a naučím ťa ovládať grafické programy Adobe Photoshop, Ilustrator, Indesign.

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 20 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer

Popis

Ahojte, kreatívne duše a nadšenci grafického dizajnu!

Volám sa Adri a som grafická dizajnérka. Vyštudovala som vizuálnu komunikáciu na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave a grafickému dizajnu sa aktívne venujem už od strednej školy. Najradšej tvorím branding, vizuálne identity, grafický content na sociálne siete, či zalamujem rôzne publikácie (od kníh cez magazíny až po katalógy výstav). S entuziazmom sa venujem nielen grafickej tvorbe, ale aj odovzdávaniu svojich poznatkov a zručností ako externý pedagóg grafického dizajnu na vysokej škole.

Vieš, čo je na grafickom dizajne najkrajšie? Je to ten nesmierny priestor pre kreativitu, ktorý nám umožňuje vytvárať, inovovať a prinášať do sveta krásu vo vizuálnej forme. A práve túto vášeň by som rada zdieľala s tebou prostredníctvom komplexného doučovania.

Prevediem ťa základnými princípmi grafického dizajnu, ukážeme si ako pracovať s kompozíciou, farbami i typografiou, ako pripraviť grafický výstup do tlače či ako pripraviť prezentáciu pre tvojho klienta. Odovzdám ti svoje získané skúsenosti, praktické tipy a zručnosti tohto umenia vizuálej komunikácie.

Spolu prenikneme do tajov Adobe Photoshopu, Illustratora a InDesignu. Ponúkam individuálne, ale i skupinové online lekcie týchto grafických programov - troch pilierov, ktoré sú nevyhnutné pre každého, kto sa chce stať majstrom v grafickom dizajne. Či už si úplný začiatočník alebo sa už pohybuješ v tomto odvetvii, môžem ti pomôcť zlepšiť sa a rozšíriť tvoje horizonty.

Okrem doučovania grafických programov, môžeme spolu prekonzultvať aj tvoje portfólio, s ktorým sa hlásiš na umeleckú školu. Rada ti poradím ako ho čo najlepšie vytuniť, poskytnem rady a svoje know-how, ktoré som získala svojou praxou grafickej dizajnérky a pomôžem ti dosiahnuť tvoj akademický či profesionálny cieľ.

Doučovanie pre mňa nie je len práca, je to možnosť vidieť rast a rozvoj každého študenta, zdieľať radosti z každého "aha!" momentu a byť svedkom, ako sa tvoje nápady menia na úchvatné vizuálne diela. Každý projekt je novým vizuálnym dobrodružstvom a otvára dvere k nekonečným možnostiam tvorby. Tak poďme spolu do tohto fascinujúceho sveta grafického dizajnu a začnime spoločne tvoriť :)

Cenník:

úvodná hodina/rozhovor je zadarmo - porozprávame sa o tvojej predstave a nastavíme spolu tvoj individuálny plán na mieru, aby sme naplnili tvoje očakávania a došli k vytúženému cielu


INDIVIDUÁLNE ONLINE DOUČOVANIE 25€/h:
- program je vytvorený presne na mieru tvojich požiadaviek a očakávaní
- osobitý prístup, intenzívne doučovanie
+ tématické zadania na domáce vypracovanie


SKUPINOVÉ ONLINE DOUČOVANIE 60€/h:
- ak máš kamošov, spolužiakov či kolegov s ktorými sa chceš spoločne ponoriť do grafického dizajnu, tak práve tieto skupinové hodiny sú pre vás ideálne. V skupinových online hodinách zdieľate svoju kreativitu medzi sebou a tým sa aj vzájomne učíte a obohacujete.
- vhodné pre max 2-6 osôb
- program nastavíme tak, aby vyhovoval potrebám danej skupinky
+ taktiež budeš dostávať tématické zadania na domáce vypracovanie pre prehĺbenie zručností z danej hodiny

Doučovanie prebieha v online priestore. Po dohode je možné aj osobne v rámci Bratislavy.

Teším sa na naše spoločné tvorivé hodiny, Adri

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min