Natália L. Overená identita

Natália L.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Natália L.

Prijíma študentov

Kvalitné lekcie plávania, slovenského a anglického jazyka

Cena Od 12 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ahoj:) Volám sa Natália a študujem žurnalistiku na Fakulte sociálnych štúdií Masarykovej univerzity v Brne. Napriek tomu však bývam a doučujem v Bratislave a do Brna dochádzam už iba výnimočne. Predošlé štúdium som absolvovala s vynikajúcim prospechom na osemročnom gymnáziu Spojenej školy Tilgnerovej 14. Doučujem už šiesty rok a mám dostatok skúseností so študentmi základných a stredných škôl, ale aj s učením a trénovaním dospelých.
Vzdelávanie, trénovanie a pomáhanie s ťažšími úlohami, testami či vylepšovaním známok ma naozaj napĺňa a som rada, ak môžem aj Vám alebo Vašim deťom pomôcť zlepšiť sa v tom, čo potrebujú/te.

Čo sa týka plávania, mám bohaté skúsenosti v tejto oblasti, pretože od mojich 6 rokov som až do 18 súťažne plávala, s tým že mám viacero titulov z Majstrovstiev Slovenska. Momentálne trénujem vo viacerých kluboch v Bratislave, ako napr. VŠK UK, deti vo veku približne 6-15r. K tomu trénujem aj individuálne dospelých, ktorý buď nemajú žiadne skúsenosti s plávaním alebo potrebujú vylepšiť svoju techniku a kondičku.:)

- slovenčinu a angličtinu doučujem osobne🤝 aj online formou 💻

Budem sa tešiť na našu spoluprácu😊

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min