Zuzana P. Overená identita

Zuzana P.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Zuzana P.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie angličtiny detí, študentov aj dospelých s očakávajúcimi výsledkami v Košiciach, okolí a aj online

Cena Od 15 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:

Popis

Volám sa Zuzana a doučovaniu angličtiny sa venujem 8 rokov. Som certifikovaným lektorom angličtiny a mám TEFL certifikát na výučbu angličtiny ako cudzieho jazyka, CTBE výučbu obchodnej angličtiny a CTEYL výučbu angličtiny detí od 5 do 13 rokov. Mám skúsenosti s učením angličtiny začiatočníkov, ako aj študentov pripravujúcich sa na prijímacie pohovory na bilingválne gymnáziá, KET, PET a FCA certifikáty a tak isto aj dospelých.
Moja vyučovacia hodina trvá 60 minút, počas ktorých sa zameriavam na špecifické potreby (prečo a aký výsledok máme dosiahnuť) a pracujeme na zdokonaľovaní všetkých štyroch jazykových zručností (reading, writing, speaking, listening). Metodiku si pripravujem sama a je vždy nastavená podľa schopností a potrieb študenta.
Moji študenti by popísali hodiny so mnou ako zábavné a zmysluplné.
Učenie je mojou vášňou a moja vlastná cesta k angličtine mi pomáha vždy nájsť spôsob, ako mojim študentom jazyk priblížiť, rozšíriť ich vedomosti, pomôcť zlepšiť sa, či povzbudiť a podporiť ich snahu.
Nezáleží na tom, či si začiatočník, pripravuješ sa na skúšky, alebo sa už dlhší čas pasuješ s angličtinou a myslíš si, že si "jazykové drevo", bude mi potešením Ti pomôcť

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

osobne si zistim znalost anglictiny (pokial uz su zaklady) a aky je ocakavany vysledok, aby som vedela nastavit metodiku a sposob vyucby

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

lekcia s gramatikou, speaking + slovna zasoba, citanie s porozumenim, pocuvanie s porozumenim (lekcia vramci ktorej sa precvicia vsetky styri zrucnosti)

20 € / 60 min
Angličtina - konverzácia

rôzne témy + slovná zásoba

15 € / 45 min
Obchodná angličtina

konverzácia + gramatika + slovná zásoba

25 € / 60 min

Fotky a certifikáty