Matej B. Overená identita

Matej B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita

Matej B.

Dáta a technológie s nimi spojené

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  25 €
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 25 €
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte, volám sa Matej a pracujem ako Biznis & IT Senior Consultant pre PwC. Mám 6 ročné pracovné skúsenosti s prácou s dátami, procesmi, RPA, optimalizáciou procesov a dátových tokov, prácou s Excelom, Power BI, tvorbou reportov a mnoho iného.

Viem Vám pomôcť s Excelom, vyhodnocovaním dát na bakalarku/diplomovku, doučujem Power BI, Alteryx a iné. Verím, že po konzultácií prídeme na riešenie :)

Výnimočne rád doučím aj Matematiku, no napriek nedostatku voľného času sa radšej budem sustrediť na zložitejšie témy spomenuté vyššie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
X X.

X X.

1 odučená lekcia

Mateja som požiadal o pomoc a konzultáciu s prípravou dát pre moju bakalársku prácu. Lekcia moje očakávania splnila na výbornú. Mám svoje skúseností s prípravou a transformáciou dát, ale keď oslovíte odborníka, ako je Matej, tak Vás zaručene posunie na novú úroveň znalostí. A zistíte, že to ide urobiť aj efektívnejšie :) Ďakujem Matej

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krasne Braňo. Rád som ti pomohol. Takisto verim, že tieto vedomosti s PBI a transformáciou dát úspešne využiješ aj v práci, kde očaríš kolegov, hehe :)

Lenka Z.

Lenka Z.

Neoverená referencia

Doučovanie môžem len vrelo odporúčiť ! Skvelý a pohotový prístup, vždy ochotný, veľmi dobre vysvetlené učivo a vždy so všetkým pomôže. Ďakujeme 😊

Odpoveď doučovatela:

Dakujem krasne, som rad, ze vysledok z Maturity bol velky uspokojivy :) A aj s Vami sa super pracovalo!

Monika Š.

Monika Š.

Neoverená referencia

Chcem ti veľmi poďakovať za pomoc pri mojej diplomovej práci v Power BI, rovnako aj cenné rady a odporúčania! Tvoja schopnosť flexibilne prispôsobiť sa môjmu časovému rozvrhu bola obrovským plusom. Tvoj prístup bol úžasný - priateľský, profesionálny a trpezlivý. Vďaka tebe som sa cítila pripravená a podporovaná po celý čas. Si naozaj skvelý doučovateľ a dúfam, že sa ešte niekedy počujeme! :-)

Odpoveď doučovatela:

Dakujem krasne Monika :) Rad som ti pomohol s transformaciou dat pre spravne nastavenie vizualov v tvojej praci. Verim, ze ju obhajis na Acko!

Jessica T.

Jessica T.

Neoverená referencia

Matej je jeden priatelsky a napomocny clovek. Matej mi pomaha s Excelom a jeho pristup a odbornost si neviem vynachvalit. Jeho pristup je velmi prisposobivy a taktiez sa dokaze prisposobit mojim individualnym potrebam. Vzdy je ochotny odpovedat na moje otazky a celkovo ho povazujem za vynikajuceho a ucinneho ucitela. Mateja odporucam urcite kazdemu, kto potrebuje pomoc alebo kto sa potrebuje zdokonalit s datami a Excelom : )

Odpoveď doučovatela:

Jessica, dakujem krasne! Tiez sa mi s tebou dobre pracuje, paci sa mi tento nas spolocny projekt a dokonca sa aj tesim, ako si zopakujem statistiku na tie posledne ulohy, co nas cakaju, heh :)

Natalia L.

Natalia L.

Neoverená referencia

Mateja som oslovila najma kvoli doucovaniu PowerBi. Jeho osobny, ustretovy pristup hodnotim maximalne pozitivne. Hodiny vedie systematicky, materialy na hodinu mam vzdy k dispozicii vcas. Ocenujem aj fakt, ze dostavam individ. zadania a takto si samozrejme mozem precvicit pracu s programom aj mimo nasich hodin. Osobnostne je velmi prijemny, kludny a rozvazny co "student" urcite oceni. Za mna maximalna spokojnost, Natalia

Odpoveď doučovatela:

Dakujem krasne Natalka, som rad, ze sa ti nase hodiny pacia. Tak isto dakujem, ze si robis domace ulohy, ulahcujes mi tym progres v hodinach. Tesim sa na nase dalsie hodiny, kazdopadne uz teraz viem, ze o chvilu budes schopna tvorit vlastne financne reporty v PBI :)

Fotky a certifikáty