Zdenka S.

Zdenka S.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Zdenka S.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Rozprávajme po francúzsky (začiatočníci, pokročilí, príprava na maturitu, DELF, DALF, business, konverzácia)

Cena Od 10 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Bonjour,

volám sa Zdenka a ak si aj Vás našla láska k francúzštine a chcete sa vedieť dohovoriť na vašich potulkách alebo sa pripraviť na skúšky, som tu pre Vás.

Moja francúzska cesta začala ešte na gymnáziu. Absolvovala som štúdium na Ekonomickej univerzite v odbore zahraničný obchod a neskôr na Univerzite Mateja Bela aj odbor prekladateľstvo a tlmočníctvo. Mám tiež medzinárodný certifikát DALF C1. Pracovala som pre francúzske výrobné spoločnosti a od roku 2016 pracujem samostatne ako prekladateľ, tlmočník a lektor francúzskeho jazyka.

Na našich hodinách sa porozprávame aj o živote vo Francúzsku a po francúzsky:-) Francúzsko mám precestované krížom-krážom vďaka mojim francúzskym priateľom, bývalým kolegom a mojej francúzskej rodine. Jazyk, to nie sú len slovíčka a gramatika, je to kultúra, gastronómia, zvyky, piesne, tradície...Francúzi jednoducho vedia, ako si užívať život, hovoríme tomu aj "le savoir-vivre".
Ste pripravení objavovať francúzsky svet ? Oui ?
Rada budem súčasťou práve tej vašej francúzskej cesty.
A bientôt.
Zdenka




Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Na prvej zoznamovacej hodine zistíme, či si budeme vzájomne sympatickí :-) pretože aj to je dôležité pre dobrý priebeh hodín a priblížime si, ako naše hodiny budeme viesť čo do obsahu a formy. Materiály poskytnem v elektronickej forme.

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

18 € / 60 min
Francuzsky jazyk

Standard

10 € / 30 min
Skupinový kurz

(2-4)

15 € / 90 min
Francuzsky jazyk

Standard

15 € / 45 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Tereza R.

Tereza R.

Neoverená referencia

Zdenka je velmi dobra lektorka, vzdy ked niecomu nerozumiem vie mi to lepsie priblizit a vysvetlit, mam rada aj konverzacie po francuzsky, vzdy ma to nauci nieco nove. Urcite odporucam !

Silvia G.

Silvia G.

Neoverená referencia

Najlepšia učiteľka, akú som si mohla želať. Uvoľnená atmosféra, žiadny stres na hodinách. Veľmi oceňujem priateľský, ľudský prístup a schopnosť nenápadne v nás prehlbovať lásku k tomuto krásnemu jazyku.

Odpoveď doučovatela:

Je to vzajomne. Dakujem.

Laura T.

Laura T.

Neoverená referencia

Zdenka je super-veľmi mi pomáhala a stále pomáha zlepšovať si svoje jazykové schopnosti. Narozdiel od školského prostredia, Zdenka vysvetluje učivo zaujímavo a cítim sa, že robím pri nej pokroky.❤️

Odpoveď doučovatela:

Dakujem, Lauri.

Hanka Č.

Hanka Č.

Neoverená referencia

Vzdy uzasna atmosfera na hodine, nikfy nechyba dobra nalada. Prijemny pristup k ziakom so snahou ich nieco naucit. Vzdy sa tesim na jej hodinu 🥰🥰

Odpoveď doučovatela:

C'est tres encourageant. Merci.