Angelika Š. Overená identita

Angelika Š.

Odpovedá do 2 hodín, na 50% správ
50% 2 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Angelika Š.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie ušité na mieru

Cena Od 11 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj, hľadáš to správne, efektívne a zábavné doučovanie ? Neváhaj ma kontaktovať. Ponúkam doučovanie ušité na mieru tvojim požiadavkám, stačí mi napísať, čo ti robí problém a ja pre teba všetko nachystám. Na hodinu ti bude stačiť len pero a papier. Materiály ti pošlem mailom alebo prinesiem na hodinu, všetko nechaj na mňa. Verím, že všetko spolu zvládneme rýchlo a efektívne. Pri záujme o pravidelné doučovanie, sa môžeme dohodnúť na cene.

Momentálne som študentkou 2. ročníka Bc. na Univerzite Mateja Bela v odbore učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry a histórie. Slovenský jazyk milujem a zaručujem ti, že ho budeš milovať tiež! S doučovaním mám dlhoročné skúsenosti a rada pomôžem aj tebe :) Napíš a dohodneme sa :)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Nie si si istý či som tá správna doučovateľka ? Skús so mnou skúšobnú lekciu, kde sa ti rada predstavím a môžeme si prebrať aj tvoje predstavy k doučovaniu.

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

Vopred mi napíšeš, čo ti robí problém. Ja ti pošlem materiály, ktoré si vytlačíš (budeš mať otvorené v počítači/mobile) alebo ti ich donesiem na hodinu. Môžeš si ich naštudovať, vypísať a budú ti potom slúžiť ako podklad k učivu. Ak máš niečo vlastné s čím by si chcel pracovať, kľudne mi to napíš.

11 € / 60 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Laura B.

Laura B.

Neoverená referencia

Angelika ma vedela veľmi dobre pripraviť na skúšky, všetky som úspešne zvládla, je veľmi zhovievá a milá , určite ju odporúčam :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Laura :)

Veggie L.

Veggie L.

Neoverená referencia

Všetko bolo v poriadku, veľmi príjemné doučovanie. Angelika ma pripravila výborne na skúšku na SŠ.

Odpoveď doučovatela:

Lenka, ďakujem a teším sa, že skúšky vyšli !

Timea D.

Timea D.

Neoverená referencia

Dobrý deň, slečna Angelika je veľmi milá, zlatá a príjemná slečna. Jej spôsob doučovania a tak isto prístup je neporovnatelnymi s inými doucujucimi. Veľmi dobre ma pripravila na skúšky. Odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

ďakujem Timejka :) s dobrými študentami aj učenie ide ľahko