Lucia M.

Lucia M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Lucia M.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Aj doučko môže byť zábavné a sympatické!

Cena Od 8 €
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Doučovanie SŠ a ZŠ!
Pokiaľ máte otázky, zarezervujte sú prosím skúšobnú lekciu(je zadarmo), bez predplatného sa mi na otázky nedá odpovedať, ďakujem.
Zdravíčko! Ako ste už mohli vidieť, moje meno je Lucia a doučujem rôzne predmety od všeobecno-vzdelavacích (slovenský jazyk, poprípade angličtina..) až po odborné (reklamná tvorba - masmediálna komunikácia, teória fotenia, výtvarné predmety). Som študentkou umeleckej školy, ktorá by rada pomohla a zároveň si niečo privyrobila! Mám osemnásť, venujem sa kompletne všetkým druhom umenia od spevu cez kresbu po modelovanie a písanie, pravidelne sa zapájam a umiestňujem v súťažiach, ako je expert geniality, klokan, či olympiády. S doučovaním mám zatiaľ obmedzené skúsenosti, doučovala som len spolužiakov a rovesníkov, po prípade niektoré mladšie deti z dediny a rodiny. Moje lekcie zapájajú teóriu s hravou formou - keď sa dohodneme na tom čo chcete byť doučený, pripravujem si poznámky, texty, testy a hry na lepšie zapamätanie si učiva.

Doučujem aj online a aj keď táto platforma podporuje Skype, na doučovanie je lepší Discord, ktorý preferujem.
V rámci možností dochádzam za študentami - pokiaľ je doučovanie počas týždňa a teda v Bratislave mimo prázdniny a sviatky, dochádzam za záujemcami.

Študujem v Bratislave na Spojenej škole Tokajíckej, jeden rok som študovala na výberovej Škole umeleckého priemyslu Trenčín v odbore Odevný dizajn, všetky ročníky som prešla s vyznamenaním ;)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Preberanie toho, kam sa chce jedinec posunúť a čo sa chce naučiť, aké ma odomňa očakávania a čo je ochotný robiť pre dostanie sa k svojmu cieľu.

Zadarmo / 15 min
Štandardná interaktívna lekcia

Klasická lekcia má 60 minút a tri 5 minútové prestávky pre krátky oddych a dohodu kam sa posunieme ďalej, pre krátke natiahnutie sa, predsa len stuhnutosť a neustále sedenie nie je dobré pre zdravie.

9 € / 60 min
Anglický jazyk - konverzácie na rôzne témy

Klasické konverzácie pre upevnenie učiva a schopnosti rýchlo rozmýšľať v danom jazyku - vedieť ho

10 € / 30 min
Preskúšavacia lekcia

Lekcia pozostáva z testu alebo ústneho skúšania. Po poskytnutí poznámok, z ktorých sa daný žiak učí (každý učiteľ vyžaduje iné učivo, najlepšie sa to odráža v poznámkach od učiteľa) zostavím test/otázky na ústne skúšanie a pokiaľ možno a je žiadaná, tak aj kreatívnu úlohu.

8 € / 45 min
Výtvarná príprava - kreslenie

Navrhovanie, korekcia, kresba, finalizácia - príprava na umeleckú školu 1,5 hodiny na zátišie alebo kreatívnu prácu (dohromady sa na prijímačkách kreslí tri hodiny)

15 € / 90 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lucia M.

Zámená

Dobrý deň, skloňuje sa zámeno "niekomu" samostatne? Resp. má samostatné skloňovanie? Ďakujem.