Alinka P.

Alinka P.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Alinka P.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie výtvarného umenia

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €
Cena Od 15 €

Popis

Ponúkam doučovanie ako praktického výtvarného umenia, tak aj teoretického - dejiny umenia.
Študovala som na súkromnej umeleckej škole, so zameraním na animovanú tvorbu, teda tvorba animácií. Dejiny umenia boli môj obľúbený predmet, z ktorého som maturovala na jednotku. Taktiež maľba a kresba sú mojou súčasťou už 12 rokov, vďaka čomu som sa po škole dostala do animovaného štúdia, kde som sa denno denne učila od jedného z najlepších animátorov na slovensku. Taktiež počas školy sa mi podarilo byť spoluzakladateľom dvoch výstav vo Viedni.
Pomôžem Vám pochopiť postupnosť a jednoduchosť dejín, ktoré každý deň vidíme pred sebou a taktiež Vás naučím tajomstvá a zručnosti kresby a maľby. :) nájdeme spolu spôsob, akým Vám výučba vyhovuje a dáme sa do práce.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Porozprávame sa, aký spôsob výučby Vám preferuje a či Vám môj spôsob komunikácie bude vyhovovať.

Zadarmo / 30 min
Kresba a maľba

Stále sa trápite nad tým, že Vám kresba nejde tak, ako by mala? Že proporcie nesedia, psychológia farieb nefunguje a Vaše diela nemajú hĺbku? Alebo sa len potrebujete pripraviť na prijímačky? Tak som tu pre Vás naplno a pomôžem Vám v každej sfére kresby a maľby, v ktorej budete potrebovať :) Podľa Vašich potrieb a požiadavkov sa budeme zameriavať na jednotlivé charakteristiky, ktoré cítite, že pptrebujete zlepšiť.

15 € / 60 min
Dejiny umenia

Pomôžem Vám pochopiť postupnosť a jednoduchosť dejín umenia od praveku až do modernej doby. Pochopíme každé obdobie do detailov, naučíme sa mená umelcov a čím boli ich diela v tej dobe výnimočné.

15 € / 60 min

Fotky a certifikáty