Martina M. Overená identita

Martina M.

Odpovedá do 11 hodín, na 50% správ
50% 11 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Martina M.

Prijíma študentov

Doučovanie biológie a chémie (v slovenčine, angličtine, francúžštine)

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €
Cena Od 15 €

Popis

Volám sa Martina, mám 21 rokov a som študentkou Univerzity vo Francúzsku v odbore biochémie. Ukončila som štúdium na gymnázium Metodova v Bratislave vo francúzskom jazyku so zameraním na prírodné vedy.

S doučovaním som začala pretože verím, že každý študent si zaslúži individuálnu pozornosť a prístup k vzdelávaniu. Svoju vášeň pre chémiu a biológiu chcem preniesť na študentov a pomôcť im objaviť krásu a zaujímavosť týchto odborov.

Mám skúsenosti s doučovaním vo voľnom čase, kde som pomáhala spolužiakom aj rodine. Zvládam vysvetľovať veci zrozumiteľným spôsobom, či už pri domácich úlohách, pomôcť pri príprave na písomky, alebo aj s prípravou na prijímačky na vysoké školy.

Moje lekcie prebiehajú online, kde sa snažím prispôsobiť učivo potrebám a požiadavkám študentov. Výučba môže pokojne prebiehať aj vo francúzskom alebo anglickom jazyku. S každým študentom by som si individuálne prešla jeho rozvrh a spolu by sme sa pokúsili si prispôsobiť lekcie podľa individuálnych potrieb. Výučba by prebiehala aj interaktívne, kde by sme si spolu prechádzali cvičenia, robili rôzne nákresy pre lepšiu vizualizáciu a pochopenie učiva. Som otvorená aj rôznym vašim návrhom, či požiadavkám.

Budem sa tešiť na našu spoluprácu!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min