Chodijatus Z. Overená identita

Chodijatus Z.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Chodijatus Z.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Your mate in English journey 👐

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Hej ty tam!

Volám sa Zakiah a tu sa podelím o svoje znalosti v angličtine. Byť priateľom vám pomáha učiť sa a podporuje vás na každom kroku.

Vyštudovala som anglický jazyk a literatúru a angličtinu už nejaký čas učím. Mal som to potešenie pracovať so študentmi všetkých vekových kategórií. Či už len začínate, alebo si chcete vylepšiť svoje zručnosti, som tu, aby som vám pomohol zorientovať sa v nádhernom svete anglického jazyka.

Ak s týmito jazykmi začínate, nemusíte sa báť, pretože vás naučím veľmi trpezlivo a s porozumením. Učíme sa spolu v priateľskom a neformálnom prostredí. Môžete si vybrať, či sa chcete učiť podľa triedy angličtiny v škole, alebo s ňou začať ako začiatočník. Takže to podporí interaktivitu a pomôže vám sústrediť sa na vaše individuálne ciele.

Najlepšia časť? Som k dispozícii na vyučovanie online, takže sa môžeme spojiť bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. Stretneme sa cez Skype, Zoom, Google Meet, Disk Google alebo tu na platforme. Rád by som sa s vami stretol a spoznal vás prostredníctvom bezplatnej 20-minútovej skúšobnej lekcie.

Vydajte sa spolu do tohto jazykového dobrodružstva! 👐

‐---------------‐---------------------------------‐------------------------‐----------------

Hey there!

I'm Zakiah, and here I'll share my knowledge in English. Being a friend helps you learn and supports you every step of the way.

I graduated with an English language and literature degree, and I've been teaching English for a while now. I've had the pleasure of working with students of all ages. Whether you're just starting out or looking to polish your skills, I'm here to help you navigate the wonderful world of the English language.

You don't need to worry if you're new to those languages, because I'll teach you very patiently and understandingly. We'll learn together in a friendly and informal environment. You can choose whether you want to learn according to your English class at school or start it as a beginner. So, it'll encourage interactivity and help you focus on your individual goals.

The best part? I'm available to teach online, so we can connect no matter where you are. Let's meet through Skype, Zoom, Google Meet, Google Drive, or here on the platform. I'd loved to meet and get to know you through a free 20-minute trial lesson.

Let's embark on this language adventure together! 👐

Typy lekcií

Trial lesson

Zadarmo / 20 min
Standard lesson

12 € / 55 min

Fotky a certifikáty