Sebastian K.

Sebastian K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Sebastian K.

Prijíma študentov

Doučovanie a konverzácie z nemčiny!

  • 5/5 (hodnotili 3 študenti)
  • 36 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  17 €
  • Preferované časy: poobede, večer
Cena Od 17 €
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hallo! Máš chuť naučiť sa nemecky alebo si zdokonaliť konverzáciu, či len oprášiť, čo si už zabudol/a? Tak sa do toho spoločne pusťme!

Moje meno je Sebastian, som učiteľ a zároveň študujem psychológiu v nemeckom jazyku v nemeckom Münsteri :) Začal som ako každý, čo sa naučil na strednej "Ich bin..." a rokmi v zahraničí, štúdiom a mnohými kurzami som sa dostal až k plynulému prejavu, pri ktorom si mnohí myslia, že som sa tu narodil. Ak sa nechceš len trápiť s "DER, DIE, DAS" a inými tabuľkami ale učiť sa v praxi a pohodovou formou, môžeme to skúsiť!

PS.: Keďže žijem v Nemecku, ponúkam len online hodiny.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 50 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Vanessa K.

Vanessa K.

17 odučených lekcií

Hodina so Sebastiánom prevýšila moje očakávania . Ešte pred lekciou mi ponúkol konzultáciu zdarma, na ktorej sme prebrali moje ciele, a tak bola lekcia naplánovaná úplne na mieru. Ak vás nebaví bifľovanie, ako mňa, ale chcete naozaj pochopiť jednotlivým pravidlám a hlavne ich správne používať v praxi, určite budete spokojní . Bonus je, že som nemusela strácať čas písaním poznámok, ale celý prehľad mi poslal po lekcii. Ďakujem a teším sa na ďalšiu hodinu :))

Lukas B.

Lukas B.

12 odučených lekcií

Potreboval som kvôli práci trochu oprášiť nemčinu. Sebastián hovorí ako rodený Nemec, takže som bol fakt spokojný. Odporúčam 👍🏻

Maťa Š.

Maťa Š.

6 odučených lekcií

Super hodina, páčila sa mi Sebastiánova vynaliezavosť. Pomohol mi v príprave na maturitu. Určite odporúčam. :)