Denisa K.

Denisa K.

Odpovedá do 16 hodín, na 100% správ
100% 16 hod
Prijíma študentov

Denisa K.

Prijíma študentov

Anglický jazyk pre všetky úrovne - 20 ročná prax

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €
Cena Od 20 €
Doučuje predmety:

Popis

Som lektorka s dlhoročnými skúsenosťami s vyučovaním AJ, či už jednak v jazykových školách, vo firmách alebo doučovaní v súkromí.

Mám vyštudovaný Anglický jazyk a Pedagogiku (o.i. i Žurnalistiku), so štátnou skúškou, teda nie len nejaký certifikát z jazykovej školy. Pôsobila som 10 rokov zahraničí, po návrate na Slovensko som sa začala venovať lektorskej činnosti a prekladaniu a posudkom titulov pre vydavateľstvá.
Dnes mám jazykovú školu, mám teda oficiálnu živnosť na výučbu AJ (ktorú si môže lektor otvoriť iba ak má štátnu jazykovú skúšku z AJ a Pedagogiky).
Poskytujem individuálne ale i skupinové vyučovanie i doučovanie anglického jazyka na mieru pre všetky úrovne a vekové kategórie. Medzi mojich študentov patria deti od 2 rokov až po nekonečno 😊. Na základe konzultácie s Vami si pripravím študijný plán, kde si zadefinujeme ciele, aké chceme dosiahnuť.
Pracujem z kníh, ktoré sú preferované 90% jazykových škôl a z ktorými i ja osobne mám najlepšie skúsenosti, samozrejme, môže si i študent vybrať sám vlastné podklady na štúdium, ako napr. v prípade doučovania, kde si potrebuje so mnou priebežne prechádzať napr. školskú látku (ako napr. dovysvetľovanie, precvičovanie prebranej látky, pomoc s D.Ú., projektami a pod.)
Jedna lekcia trvá 45 alebo 60 minút.
Kurzy sú vždy individuálne, nemusíte preto čakať na otvorenie kurzu na začiatok mesiaca, ale môžete začať s vyučovaním alebo doučovaním kedykoľvek. Rada Vám pomôžem nastaviť správnu dĺžku kurzu a intenzitu lekcií tak, aby ste dosiahli skvelé výsledky. Teším sa na každého nového študenta 😊

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

10 € / 30 min
Štandardná lekcia

20 € / 45 min