Douglas H. Overená identita

Douglas H.

Overená identita
Prijíma študentov

Douglas H.

Prijíma študentov

🗣️ Speak Oxford and American English, taught by a native speaking teacher from Florida.

Cena Od 20 €
Doučuje predmety:

Popis

Ovládajte plynulú angličtinu s dynamickými online kurzmi! 🌟

🎓 Ste pripravení ovládať aj americkú angličtinu? Pripojte sa ku mne, vášmu expertovi na jazyk s viac ako 20 ročnou skúsenosťou, na interaktívnu online výuku navrhnutú na zdokonalenie vašich konverzačných zručností!

🗣️ Zúčastnite sa živých diskusií, cvičte reálne situácie a zvýšte svoju istotu v angličtine prostredníctvom interaktívnych hodín prispôsobených vášej úrovni ovládania jazyka.

📚 Využite prémiové zdroje vrátane osvedčených kníh z Cambridge-Oxford English a najnovších konverzačných nástrojov, všetko prístupné online pre vaše pohodlie.

👨‍🏫 S kurzmi šitými na mieru pre vekové skupiny od 5 do 100 rokov, každý je vítaný na tejto vzrušujúcej jazykovej ceste. Bez ohľadu na to, či ste mladý študent alebo skúsený jednotlivec, mám pre vás dokonalý plán hodín!

💼 Zvýšte svoje kariérne vyhliadky so špecializovanými kurzmi Business English, vybavte sa jazykovými zručnosťami potrebnými na vynikanie v profesionálnom svete.

🌐 Nezmeškajte túto príležitosť naučiť sa od skúseného inštruktora s vášňou pre výučbu. Zaregistrujte sa ešte dnes a urobte prvý krok k plynulosti s online a osobnými hodinami!

Typy lekcií

Standard lesson

20 € / 55 min