Natália S.

Natália S.

Odpovedá do 26 hodín, na 100% správ
100% 26 hod
Prijíma študentov

Natália S.

Prijíma študentov

Zábavné doučovanie s individuálnym prístupom matematiky a angličtiny za prijateľnú cenu!

Cena Od 10 €
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Volám sa Natália.

Počas svojho štúdia som sa vždy snažila pomáhať svojim spolužiakom a ľuďom naokolo pochopiť učivá a reálne pochopiť látku , nielen pre výsledok v škole. Svoje lekcie vediem ľudským a priateľským prístupom, pretože vtedy si človek najviac odnesie z daného doučovania. Sama z vlastnej skúsenosti usudzujem, že doučovanie je prívetivý nástroj k efektívnemu učeniu a sama by som ho privítala než nezmyselné sedenie nad knižkami bez pomoci niekoho, kto tomu naozaj rozumie a dokáže to vysvetliť.
Budem rada, ak si zvolíte buď mňa alebo niekoho na stránke doucma.sk :)

Ďakujem a prajem krásny deň.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Timtoej P.

Timtoej P.

Neoverená referencia

Natália som oslovil v škole, ktorú sme spoločne oslovili. Cez leto idem do Ameriky a potreboval som zlepšiť svoju komunikáciu keďže som bol slabý a nešlo mi to. Pri natálií som sa nehanbil a všetko mi vždy vyjasnila kde robím aké chyby.. prístup 10/10. odporúčil som kamarátom a odporučam cez referenciu aj ostatným!

Martina B.

Martina B.

Neoverená referencia

Natalku som oslovila prostredníctvom doucma pre svoju dcéru. Každý prístup s dcérou bol fantasticky . Natalka doucuje dcéru matematiku a sme veľmi veľmi spokojne. Vôbec sa netreba báť zato že je mladá naučí výborne