Natália Z.

Natália Z.

Odpovedá do 14 hodín, na 100% správ
100% 14 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Natália Z.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Doučovanie angličtiny a nemčiny na úrovniach A1 až C1 :-)

Cena Od 12 €
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj/ Hi/ Hallo! :-)

Ponúkam doučovanie anglického jazyka (A1 – C1) a nemeckého jazyka (A1 – C1). Na mojich hodinách kladiem dôraz na individualitu každého študenta. Vnímam potreby každého jedného z vás individuálne a tak k vám aj pristupujem. Nepoužívam materiály masovo pre všetkých ani také, ktoré si ako prvé vyhľadám na internete. Nakoľko som sa veľa rokov venovala /a samozrejme, stále venujem, kedže vzdelávanie nikdy nekončí... :-)/ štúdiu jazykov a rovnako ich vyučujem, mám množstvo zdrojov (knihy, skriptá, články, materiály ktoré sama zhotovujem a.i.). Materiály pripravujem pre každého jedného z vás individuálne, podľa vašich potrieb, podľa toho na čom chcete sami pracovať, podľa toho čo vidím, že je potrebné zlepšiť. Disponujem množstvom najrôznejších skúsenosti s doučovaním študentov, napr. testy (ZŠ, SŠ, VŠ), maturity, VŠ skúšky, príjmačky na bilingválne gymnáziá, jazykové certifikáty, pohovory, komunikácia na pracovisku a.i. Ponúkam doučovanie prezenčne v meste Sládkovičovo a rovnako online formou.

Vyštudovala som anglický a nemecký jazyk (odbor Filológia). Mám štátnicu na úrovni C1 z anglického aj nemeckého jazyka. Absolvovala som zahraničný pobyt v Anglicku aj Nemecku. Výučbe jazykov sa venujem s prestávkami 6 rokov. Jazyky sú mojou vášňou, záľubou, relaxom, som v nich doma a rada odovzdávam svoje nadobudnuté vedomosti ďalej. :-)

Budem rada, ak si ako doučovateľa či už angličtiny alebo nemčiny vyberieš mňa. Spravím všetko preto, aby si vyťažil(a) z našich spoločných hodín čo najviac! :-)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 20 min
Doučovanie angličtiny/nemčiny

12 € / 30 min
Doučovanie angličtiny/nemčiny

15 € / 45 min
Doučovanie angličtiny/nemčiny

18 € / 60 min
Business English/Wirtschaftsdeutsch

Obchodná (= business) angličtina/nemčina.

16 € / 45 min
Angličtina/Nemčina - Konverzácie

15 € / 45 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Zuzana

Zuzana

Neoverená referencia

Natália dokáže perfektne vysvetliť gramatiku, odborne a pritom zrozumiteľne-jednoducho. Má vždy pripravené množstvo materiálu a cvičení na rozšírenie ako gramatiky tak aj slovnej zásoby. Ja som jej študentka 2 roky a registrujem viditeľné pozitívne výsledky a posun vpred. Ak máte problémy s NJ určite sa obráťte sem.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem pekne Zuzka, vážim si vaše slová a teším sa z Vášho neustáleho napredovania.😊

Barbora B.

Barbora B.

Neoverená referencia

Som nesmierne rada, že som natrafila na tak dobrú a milú lektorku ako je pani Natália. Je veľmi pedantná, hodiny mi prispôsobila presne na miernu, podľa potreby mi pripravila študijné materiály. Obzvlášť si cením jej ľudský prístup, nemám pri nej stres, je veľmi flexibilná. Určite odporúčam😊👌.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne, prajem všetko dobré Barborka!😊

Fotky a certifikáty