Miroslava D. Overená identita

Miroslava D.

Odpovedá do 10 hodín, na 100% správ
100% 10 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Miroslava D.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

ESL - Brains

Cena Od 12 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vyučovanie angličtiny je mojou vášňou a veľmi ma teší, keď vidím, ako moji študenti napredujú. Učím angličtinu a vždy sa snažím poskytnúť konštruktívne a pozitívne vzdelávacie skúsenosti. Všetko to začalo, keď som začala učiť angličtinu v Azylovom dome (USA) a všimla som si, že mnohí prisťahovalci bojujú s týmto jazykom. Uvedomila som si, aké ťažké môže byť používať angličtinu v našom každodennom živote, či už v práci, škole alebo pri vybavovaní vecí. Táto skúsenosť ma motivovala pomáhať ostatným prekonávať jazykové bariéry.

Keďže som 15 rokov žila v zahraničí, 7 rokov som študovala kurzy angličtiny v USA a zapísala som sa do programu zdravotníckych asistentov (štúdium ukončené s diplomom a certifikáciou) som nadšená, že sa s Vami môžem podeliť o svoje znalosti a zručnosti a pomôžem vám dosiahnuť najlepší možný výsledok.

Zameriavam sa na doučovanie hlavne bežnej hovorovej komunikácii v anglickom jazyku, ale ponúkam aj doučovanie anglickej gramatiky od úrovne A1 – do B2.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Emília Č.

Emília Č.

Neoverená referencia

Pani Mirka doručuje angličtinu moju dcéru a má výborné výsledky už rok .Konverzácia je na vysokej úrovni.Dcéra má 10.rokov.Pani Mirka je milá k deťom, vypracuje tému,vytlačí,konverzuje Doporučujem, som veľmi spokojná.