Kristian 浩. Overená identita

Kristian 浩.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Overená identita
Prijíma študentov

Kristian 浩.

Prijíma študentov

Čínsky jazyk s čínštinárom

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ponúkam doučovanie čínskeho, japonského a anglického jazyka. Od jesene 2024 budem dostupný osobne aj v Olomouci, ale všeobecne preferujem viesť hodiny online.

ČÍNSKY JAZYK
Aktuálne študujem magisterské štúdium na univerzite v Číne, dvojobor čínsky jazyk a učenie čínštiny pre cudznicov. Predtým som študoval sinológiu (čínsky jazyk a čínske štúdia) na Univerzite Palackého v Česku. V roku 2021 som získal medzinárodne uznávany certifikát HSK 4 (úroveň B1-B2). V roku 2023 som patril k výhercom súťaže 汉语桥 Chinese Bridge usporiadanú čínskou vládou. Rok žijem v Číne a komunikujem plynule.
Doučovanie je určené pre akúkoľvek úroveň medzi HSK1-HSK5.

ANGLICKÝ JAZYK
Pred univerzitou som úspešne ukončil päťročné anglické gymnázium s maturitou a štátnicami na C1. Takisto vlastním certifikát kurzu TEFL (Teaching English as a Second Language).
Doučovanie je určené pre akúkoľvek úroveň medzi A1-B2.

JAPONSKÝ JAZYK
Japončinu som sa 3 roky učil ako samouk, než som sa ju rozhodol študovať dva roky aj na Univerzite Palackého. Doučovanie ponúkam pre začiatočnícke úrovne N5 a N4.

SLOVENSKÝ JAZYK
Okrem cudzích jazykov som mal vždy skvelé výsledky aj v slovenskom jazyku, obzvlášť v gramatike. Ponúkam doučovanie žiakom ZŠ a SŠ.

ŠTÝL VÝUKY
Frekvenciu lekcií preferujem prispôsobiť požiadavkám študentov. U začiatočníkov čínštiny a japončiny odporúčam zvýšiť frekvenciu kvôli prvotnej ťažkosti - fonetika (u čínštiny) a znaky.
Hodinu zvyknem rozvrhnúť a vyvážiť učivo podľa potreby - tzn. napríklad u čínštiny vedieť vyslovovať a nevyvinúť tzv. "重口音", v prekl. dosl. "ťažká výslovnosť", je pre začiatočníkov absolútna nevyhnutnosť. U začiatočníkov teda kladiem dôraz na vyslovovanie, posluch, znaky spolu s prvkami a radikálmi (aby žiak pochopil ich zloženie). Po získaní potrebných znalostí vo fonetike a fonológii, kedy sa žiak naučí vyslovovať a zvykne si počuť čínštinu, kladiem dôraz na konverzácie a gramatiku.

Rovnako u japončiny aj angličtiny, hodiny prispôsobujem podľa úrovne študenta a podľa požiadavok, ktoré vždy beriem na vedomie.

Na dĺžke hodiny sa môžeme dohodnúť. 45min/12€, 60min/15€, 90min/20€

Cez letné prázdniny som dostupný osobne v Poprade.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 60 min
Blok

23 € / 90 min
Školská hodina

15 € / 45 min