Fadhil A. Overená identita

Fadhil A.

Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Fadhil A.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Online lekcia s lektorom angličtiny s certifikáciou CELTA

  • Doučuje aj online
  • Od  17 €
  • Preferované časy: poobede
Cena Od 17 €
Preferované časy: poobede

Popis

Hej ty tam!

Volám sa Fadhil Alhadi a momentálne pracujem ako koordinátor kurzu v anglickej jazykovej škole pre zahraničných študentov. S takmer desiatimi rokmi vyučovania angličtiny mám množstvo vedomostí a skúseností, ktoré môžem využiť.

V roku 2016 som pokračoval v bakalárskom štúdiu v TESOL, čím som odštartoval svoju cestu vo vzdelávaní. Odvtedy som pracoval na niekoľkých rolových školách, od výučby angličtiny po vstup do manažérskych rolí. Len minulý rok som sa hlboko ponoril do profesionálneho rastu a absolvoval som program CELTA s anglickým jazykom RMIT v Melbourne, za ktorý som získal hodnotenie PASS a pozitívnu spätnú väzbu od mojich trénerov.

Moje špecializácie sa zameriavajú na všeobecnú angličtinu (začiatočníci až po pokročilí), konverzačnú angličtinu a verejné vystupovanie – to sú moje odborné znalosti. Veľmi rád pomáham študentom vynikať v týchto oblastiach tým, že do triedy prinášam rôzne prístupy.

Neváhajte a pripojte sa k mojej bezplatnej skúšobnej hodine na 20 minút. Prostredníctvom bezplatnej skúšobnej hodiny môžem posúdiť vašu úroveň a začať plánovať, v akej oblasti angličtiny sa budete musieť zlepšiť :)

Máte otázky? Neváhajte a napíšte mi správu!


Hey there!

I'm Fadhil Alhadi, currently working as a course coordinator at the English Language School for International Students. With almost ten years of teaching English under my belt, I've got a ton of knowledge and experience to bring to the table.

Back in 2016, I pursued my bachelor's degree in TESOL, kicking off my journey in education. Since then, I've been working few roles schools, from teaching English to stepping into management roles. Just last year, I took a deep dive into professional growth and completed the CELTA program with RMIT English in Melbourne, which I got a grade PASS and positive feedback from my trainers.

My specialisations focus on General English (Beginner to Advanced), Conversational English, and Public Speaking—they're my expertise. I'm super passionate about helping students excel in these areas by bringing various approaches to the class.

Feel free to join my free trial class for 20 minutes. Through free trial class, I can assess your level and start planning what area of English language you will need to improve on :)

Got questions? Feel free to shoot me a message!



Looking forward to hearing from you,
Fadhil Alhadi

Typy lekcií

Trial lesson

Start your English learning journey with free trial lesson! Experience interactive teaching, tailored to your level, with guidance on language concepts, conversation practice, and feedback. Začnite svoju cestu učenia sa angličtiny s bezplatnou skúšobnou lekciou! Zažite interaktívne vyučovanie, prispôsobené vašej úrovni, s vedením jazykových konceptov, konverzačným cvičením a spätnou väzbou.

Zadarmo / 20 min
General English

Start your English language journey with General English class offering 6 different levels from Beginner to Advanced. This will focus on enhancing the 4 skills (reading, writing, speaking and listening) along with grammar and vocabulary mastery. Začnite svoju cestu v anglickom jazyku s hodinou všeobecnej angličtiny, ktorá ponúka 6 rôznych úrovní od začiatočníkov po pokročilých. Toto sa zameria na zlepšenie 4 zručností (čítanie, písanie, hovorenie a počúvanie) spolu s gramatikou a zvládnutím slovnej zásoby.

20 € / 50 min
English - Conversation

Practice speaking and listening skills. Enhance your fluency and confidence with engaging discussions of various topics. Precvičte si hovorenie a počúvanie. Zvýšte svoju plynulosť a sebadôveru pútavými diskusiami na rôzne témy.

17 € / 50 min

Fotky a certifikáty