Lucia N.

Lucia N.

Odpovedá do 10 hodín, na 100% správ
100% 10 hod

Lucia N.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som absolventkou španielskej štátnej skúšky z jazyka, literatúry, kultúry a histórie s titulom Bachillerato a odbornou jazykovou štátnicou C1 s prírodovedným zameraním - najvyšší možný stupeň štátnice.
Získala som titul Bc. na UK v Bratislave v odbore prekladateľstvo - tlmočníctvo, jazyk španielsky a taliansky, kde som svoju záverečnú prácu publikovala a obhajovala v talianskom jazyku.
Počas viacerých stáží som spolupracovala so Španielskym veľvyslanectvom v Bratislave, napr. pri titulkovaní filmov pre španielsky filmový festival Viva la película.

Súkromne doučujem: špan. jazyk - gramatika, slov. zásoba, syntax, konverzácie; tal. jazyk, slov. jazyk. Tejto oblasti sa aktívne venujem už niekoľko rokov a mám bohaté skúsenosti - lekcie dávam každý deň individuálne aj skupinovo, doma alebo na dohodnutom mieste, prípadne cez skype.
Popri doučovaní aktívne súkromne prekladám pre jednotlivcov a rôzne firmy a pracujem v prekladateľskej firme.

Referencie (15)

+ Pridať referenciu
Michal C.

Michal C.

Neoverená referencia

Lucka je vzdy vyborne pripravena, vzdy nacas a zalezi jej na tom aby studentovi pomohla a aby sa zlepsoval. Vo volnom case posiela doplnujuce materialy a casovo je velmi flexibilna co mi vyhovuje najviac. Hodinu si viete prisposobit svojim potrebam a svojmu stylu, ktory vam vyhovuje. Vyskusol som aj hodiny cez facetime a mala rovnako dobru uroven ako nazivo. Myslim ze vsetky tie komenty nizsie nie su nahoda. Ak hladate ucitelku spanielciny a zaroven milu a prijemnu osobu ktora vas vela nauci tak Lucka bude spravna volba!

Dag V.

Dag V.

Neoverená referencia

Lucka je skvela ucitelka a jej pristup je vysoko profesionalny. Hodiny s nou pocitovo trvaju vzdy akoby len 5 min takze je to velmi prijemne:-)) hola

Vanda K.

Vanda K.

Neoverená referencia

Lucka ma skutočne individuálny a profesionálny prístup. Na každú hodinu pripravuje materiály, je veľmi trpezlivá pri ich výklade - každá hodina je iná a aj zábavná. :) Perfetto! Určite odporúčam.

Daniel M.

Daniel M.

Neoverená referencia

Po pár hodinách by som chcel povedať o Lucii hlavne to, že je veľmi milá, trpezlivá, snaživá a vždy pripravená na hodiny! Vie sa prispôsobiť potrebám učiaceho sa :-) A aj pochváli, čo ma motivuje k ďalšiemu učeniu sa jazyka. Som rád, že môžem práve k nej chodiť na hodiny taliančiny, ktoré ma s ňou veľmi bavia :-)

Alexandra S.

Alexandra S.

Neoverená referencia

Vďaka nej som aspoň z polovice pochopila španielsky syntax a prešla predmet

Fotky a certifikáty