Daniela K.

Daniela K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod

Daniela K.

Doučovanie matematiky

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Som mladá učiteľka matematiky, doučovaniu sa venujem už 9 rokov a rada pomôžem všetkým, čo to potrebujú, takže ozvite sa =). Doučovanie by prebiehalo u mňa (Ladožská 12, Jazero), za 5 eur na hodinu (45 minút).

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Jaroslav

Jaroslav

Neoverená referencia

Skvelý prístup, výborné znalosti, flexibilita- odporúčam všetkým.

Jaroslav I.

Jaroslav I.

Neoverená referencia

Úplne skvelá učiteľka matematiky.. Je trpezlivá, veľmi dobre vysvetľuje...

Tímea H.

Tímea H.

Neoverená referencia

Každý učiteľ by mal byť ako Danka. Vždy mi pomohla kedykoľvek som ju potrebovala. Vie všetko vysvetliť tak jednoducho, že to skutočne pochopí aj malé dieťa. Vždy som od nej odchádzala so všetkými vypočítanými príkladmi ( a to ich bolo sakra veľa) a s úsmevom na tváry ( lebo je to milé a vtipné žieňa). Doporučujem na 100%.

Lukáš H.

Lukáš H.

Neoverená referencia

Moja doučovateľka matematiky Danka Víťazková mi bola doporučená, že matematiku má v malíčku... :) a bola to pravda... Aj ked som vymeškal veľa vyuč.hodín matematiky, vďaka Danke som bol ihneď v obraze. Matematiku nielen suprovo ovláda, ale vie to aj vysvetliť tak, aby to pochopil aj "matematický antitalent". Jej 60 min. hodina bola jasná a k téme. O jej doučovaní sa môžem vyjadriť len v superlatívoch. Je spoľahlivá.... ústretová... profesionálne vysvetlí... Som veľmi rád, že som sa rozhodol práve pre Danku a môžem ju len odporúčať ďalším.