Mária B.

Mária B.

Odpovedá do 6 hodín, na 60% správ
60% 6 hod

Popis

Ponúkam kvalitné a efektívne hodiny anglického jazyka s pohodlia domova prostredníctvom Skype. Obsah a termín lekcií vždy vytváram podľa INDIVIDUÁLNYCH POTRIEB A POŽIADAVIEK konkrétneho študenta.

Som bývalou študentkou jazykov na Univerzite Komenského, účstníčkou mnohých medzinárodných výmenných programov a držiteľkou medzinárodného certifikátu CELTA pre lektorov angličtiny, ktorú momentálne vyučujem v Belgicku.

Rada hľadám NOVÉ SPÔSOBY, ako sa "bezbolestne" skamarátiť s novým jazykom používaním zaujímavých materiálov a množstva interaktívnych internetových stránok a aplikácií zameraných na jazyky.

Vo výučbe dospelých i detí mám DLHOROČNÉ SKÚSENOSTI s výučbou skupín na jazykových kurzoch, ale tiež v rámci súkromných lekcií.

V oblasti BUSINESS ENGLISH mám osobné skúsenosti priamo z medzinárodného pracovného prostredia, čiže hodiny sú vedené tak, aby študent svoje znalosti dokázal okamžite využiť aj v praxi.

Výučbu jazykov cez Skype vrelo odporúčam ako jednoduchý a zároveň efektívny nástroj na učenie sa jazykov, ktorý ja osobne takisto využívam pri štúdiu taliančiny a holandčiny.

Ďakujem za záujem a budem rada ak ma kontaktujete prostredníctvom správy, aby sme sa mohli následne dohodnúť na podrobnostiach.

Have a nice day! ;)