Marek B.

Marek B.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Marek B.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo
  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 3 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Konničiwa! Vyštudoval som UK, odbor Východoázijské jazyky - japonský jazyk. Veľmi rád vás naučím nielen japončinu, ale priblížim vám aj japonskú kultúru. Japonský jazyk sa učím už viac ako 16 rokov a mám aj certifikát japonského jazyka JLPT (N1). Skúsenosti som získal aj v Japonsku, kde som najprv rok študoval a kde momentálne žijem a pracujem. S vyučovaním jazyka mám už viac ako osemročné skúsenosti. Yorošiku onegai šimasu.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
SpeakEasy B.

SpeakEasy B.

Neoverená referencia

Mareka sme oslovili z dôvodu, že syna vždy zaujímala japončina. Vyskúšali sme zopár hodín a bolo vidno, že syn robí v jazyku rýchle pokroky. Výučbu sme mali skoro rok a bol to perfektný úvod to jazyka. Syn sa na hodiny vždy tešil. Mareka ako učiteľa odporúčame.

Deleted-703f1f D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Mareka som si vybral ako svojho senseia len kôly tomu že sme obaja Marekovia :) a rozhodne toho neľutujem, jeho japončina je neocenitelná lebo žije v japonsku, tak sa mi snaží japončinu ako jazyk priblížiť nie len teóriou, kultúrou a gramatikou ale aj tým ako japonci reálne hovoria a žijú, na moju žiadosť o doučovanie sa mi ozval veľmi rýchlo, prvý dojem z neho pri hovore/lekcií bol asi: milý človek, ochotný naučiť a vysvetliť aj viacero spôsobmi keď niečo nechápem,nebojím sa ho opýtať aj 5 krát na jednu otázku ak tomu nerozumiem už len z toho dôvodu, že sa tomu zasmeje a nevynadá mi za to čož je veľkí bonus (nie ako moja učitelka angliny na základnej brrr hrôza),je moc flexibilný čo sa týka času, v mojej finančnej kategorií je cenovo dostupný, učenie s ním sa nerovná nuda ale naopak srandu keďže obaja milujeme japonsko, nemáme radi pomerne rovnaké veci takže za mňa len bonus, to ako si rozumieme hneď zo začiatku, má kontakty aj na ochotných, trpezlivých japoncov s ktorímy sa môžem rozprávať a skúšať to čo som sa naučil a posledná vec k nemu dá sa s ním dobre pokecať aj mimo lekcií a učenia. Neviem sa dočkať ďalších lekcií! ありがとうございます先生、またね!

Dominika P.

Dominika P.

Neoverená referencia

Mareka môžem len odporúčať vo všetkých smeroch - od časovej flexibility cez ochotu až po spôsob vysvetľovania. Marek je veľmi trpezlivý učiteľ a vie žiaka motivovať a podporiť. Neoceniteľným plusom je jeho osobná skúsenosť s Japonskom a jeho kultúrou. Arigatou :)