Petra L.

Petra L.

Odpovedá do 8 hodín, na 90% správ
90% 8 hod
Popis Referencie

Popis

Študujem medzinárodné vzťahy a už 8 rokov sa venujem doučovaniu anglického a francúzskeho jazyka. Z anglického jazyka mám certifikát CAE (úroveň C1) a tiež certifikát FCE (úroveň B2). V oboch som získala známku A. Z francúzskeho jazyka mám certifikát DALF C1 (známka 87,5/100) a certifikát DELF B2 (známka 86/100). Študovala som 2 semestre vo Francúzsku v rámci mobility Erasmus. Počas štúdia na gymnáziu som sa pravidelne zúčastňovala jazykových súťaží v celoštátnych kolách.

Doučovania prispôsobujem potrebám študenta, kladiem veľký dôraz na pevné osvojenie si preberanej látky a pravidelne so študentom konzultujem jeho návrhy na zlepšenie kvality výuky. Vyučujem gramatiku, konverzáciu či správnu výslovnosť v jazyku.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Radoslav M.

Radoslav M.

Neoverená referencia

Táto milá a neskutočne trpezlivá osôbka doučovala moju dcéru z angličtiny. Neviem ako to dokázala, ale dnes už moja dcéra,nielenže nosí domov oveľa lepšie známky z angličtiny ako zo slovenského jazyka ale ju to aj nesmierne baví. (V súčasnej dobe sa pripravuje na ďalšiu olympiádu.) Ďakujem ti Peťa.