Michal O.

Michal O.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod

Popis

Ahojte. Mojou profesiou som učiteľ, avšak dlhodobo sa venujem aj prekladateľstvu a tlmočníctvu.Nielen, že Anglický jazyk doučujem, ale Angličtina je aj mojím živobytím posledných viac ako 10 rokov. Pomáham ľuďom zvládnuť Anglický jazyk efektívne - šetria tým svoj čas a peniaze.

V minulosti som pracoval pre najväčšie jazykové školy a neskôr som sa rozhodol založiť si vlastný jazykový inštitút, ktorý dodnes vediem a ako hrajúci kapitán aj vyučujem.

Vyštudoval som Britsko-Americké štúdiá, mám diplom aj z Pedagogiky, v minulosti som pracoval ako konzultant v poradenskej spoločnosti pre miestne firmy a mezdinárodné korporáty v oblasti manažmentu a projektového manažmentu.

Špecializujem sa na BUSINESS a LEGAL angličtinu (vytvoril som vlastné kurzy) ako aj na Prípravy na CERTIFIKÁCIE CAE, FCE, IELTS, BEC a TOLES. Som certifikovaným a zaškoleným garantom pre tieto vzdelávacie programy v jazykovom inštitúte.

Ako Vám pomôžem? Nuž, po prvotnej analýze Vašej situácie si vieme dohodnúť postup, akým sa dopracujeme k požadovanému výsledku. Rád so študentmi pracujem systematicky. Učil som už stovky ľudí a najviac som pyšný na tých, ktorí sa rozhodli absolvovať medzinárodné jazykové certifikácie a dnes sú držiteľmi diplomov, našli si super job alebo odišli študovať na prestížne školy do zahraničia.

Za všetky svoje služby vystavujem faktúry (neberiem hotovostné platby)

Ak Vám moja ponuka nevyhovuje a preferujete cenovo výhodnejšie skupinové kurzy, kontaktujete ma - v našom jazykovom inštitúte organizujeme kurzy všeobecnej AJ, prípravy, preklady a tlmočenie.