Kristína V.

Kristína V.

Kristína V.

Doučovanie anglického a slovenského jazyka ONLINE

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Volám sa Kristína a som študentkou tretieho ročníka odboru Európske verejné zdravotníctvo na zahraničnej vysokej škole, ktorý je plne vyučovaný v anglickom jazyku. Zmaturovala som s výborným prospechom na bilingválnom gymnáziu; rovnako z angličtiny na úrovni C1, tak aj slovenského jazyka a literatúry.

Popri strednej škole som sa venovala činnosti s deťmi, či už prostredníctvom rôznych tvorivých dielní, táborov, hudobných vystúpení a pod. Taktiež som vo voľnom čase doučovala či pomáhala deťom s prípravou do školy. Podieľala som sa na založení stredoškolského časopisu, jeho chodu a pravidelne doň prispievala.

Verím, že medzi moje osobné kvality patria predovšetkým ľudskosť, empatia, tolerancia a trpezlivosť, ktoré dúfam vnesiem aj do mojej práce s Vami či deťmi.

Čo sa týka vekových kategórií, obsahu, ceny alebo iných podmienok týkajúcich sa doučovania, tak viem byť veľmi flexibilná a všetko bude závisieť od našej spoločnej dohody a nálady. Ak Vás môj profil osloví, budem mile rada ak mi napíšete alebo si prípadne dohodneme nezáväzný telefonát/videohovor.

Budem sa tešiť. :)