Katarína A.

Katarína A.

Odpovedá do 13 hodín, na 100% správ
100% 13 hod

Katarína A.

Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Učiteľka angličtiny a ruštiny, vzdelanie na FF UK v Bratislave, prekladateľstvo - tlmočníctvo AJ a RJ, a učiteľské vzdelanie FF Prešovskej univerzity AJ a RJ. Preklad je moja vášeň, ale takisto aj učenie. Mám už 14-ročné skúsenosti s výučbou na ZŠ a SŠ. Ponúkam individuálne hodiny angličtiny pre študentov od 11 rokov a dospelých, zábavné formy učenia, internet a videá ako pomôcky. Flexibilné časy, ľudský prístup. Pomoc s domácimi úlohami, príprava na maturitu alebo pracovný pohovor. Ruština - úroveň začiatočník a stredne pokročilý.

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Blanka T.

Blanka T.

Neoverená referencia

Veľmi milá pani, skvelý pristup. S doučovaním som bola velmi spokojná. Odporúčam

Anton P.

Anton P.

Neoverená referencia

Katka je mimoriadne sympatická dáma, hodiny ruského jazyka s nou su riešené zaujímavou formou, už teraz sa teším ma ďalšie hodiny :)

Erika Č.

Erika Č.

Neoverená referencia

Veľmi milá a sympatická pani. Veľmi dobre odvedená práca. Angličtina je učená zábavnou formou a snaží sa nájsť ten najlepší spôsob výučby.

Lenka H.

Lenka H.

Neoverená referencia

Veľmi príjemná pani učiteľka,šikovná a vie naučiť,môj syn je s doučovaním spokojný a samozrejme aj s pani učiteľkou,skvelá práca...odporúčam...

Lucia M.

Lucia M.

Neoverená referencia

Veľmi ochotná a príjemná pani, ktorá sa snaží čo najlepšie vysvetliť a zistiť vaše nedostatky. Vyučuje hravou formou a snaží sa vymýšľať stále nové veci. Na hodiny s ňou sa teším a viem, že sa zase niečo nové naučím.

Fotky a certifikáty