Lucia G.

Lucia G.

Odpovedá do 5 hodín, na 70% správ
70% 5 hod

Lucia G.

Konverzačné kurzy na získanie sebadôvery a prekonanie strachu z rozprávania v cudzom jazyku

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ponúkam (prevažne) online konverzačné kurzy v angličtine, aby ste prekonali strach z rozprávania v cudzom jazyku, získali sebavedomie a posunuli sa na vyššiu úroveň. Sama sa učím už tretí svetový jazyk takže viem aké ťažké vedia byť začiatky :) Som časovo flexibilná a väčšinou sa viem prispôsobiť.
Neváhajte mi napísať a dohodneme sa ďalej.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Melinda G.

Melinda G.

Neoverená referencia

Odporúčam skvelú mladú učiteľku angličtiny, ktorá je veľmi milá, trpezlivá a profesionálna, stále ochotná pomôcť a nasmerovať človeka. Pripravovala ma na ústnu jazykovú skúšku B2. Hodiny boli zaujímavé a šité na mieru, čo oceňujem keďže sme nestrácali čas a zameriavali sa na témy ktoré som potrebovala a v ktorých som mala medzery. Hodiny prispôsobila mojim potrebám tj. boli zamerané na konverzáciu a na spestrenie slovnej zásoby.

Erika P.

Erika P.

Neoverená referencia

Lucku hodnotim ako jednu z najlepsich uciteliek! Vzdy je edochvilna, ochotna poradit, pomoct, odporucit. Na skype hodine je riadne pripravena a na 100% sa venuje len tebe. Ak si nastavite realny ciel, budes sa drzat jej odporucani a hlavne na 100% makat, ver mi, ze prekonas strach z rozpravania v anglictine a dosiahnes to, co potrebujes.

Marek H.

Marek H.

Neoverená referencia

Lucia mi pomáhala s prípravou na pracovný pohovor v anglickom jazyku. Bola veľmi ochotná a snažila sa ma aj za veľmi krátky čas pripraviť čo najlepšie.

Fotky a certifikáty