Zofia Z.

Zofia Z.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod
Prijíma študentov

Zofia Z.

Prijíma študentov
Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte, ponúkam individuálne doučovanie pre deti, študentov a dospelých z nemeckého jazyka, špecializujem sa na doučovanie začiatočníkov, mierne pokročilých a aj pokročilých. V ponuke sú: individuálne lekcie komunikácie alebo gramatiky, príprava na maturitu (B1,B2), príprava na skúšku z gramatiky na VŠ, testy, nemčina v zdravotníctve, nemčina pre opatrovateľky, príprava na pracovné pohovory v Nemecku, alebo Rakúsku a prekladateľské služby z NJ a do NJ. V prípade záujmu je možné aj vyučovanie cez Skype alebo Viber. Dĺžka vyučovacej hodiny a jej priebeh je založená na dohode so záujemcom. Skúseností mám s doučovaním študentov rôznych vekových kategórií – žiakov, študentov aj dospelých. Pripravila som svojich absolventov úspešne na maturity, skúšky aj certifikáty, pomohla som k lepšej známke na vysvedčení alebo pri príprave na pracovný pohovor. V letných mesiacoch ponúkam aj intenzívnejšie kurzy nemeckého jazyka.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (27)

+ Pridať referenciu
Petra S.

Petra S.

Neoverená referencia

Zofia je skvela doucovatelka, mavama online-lekcie a som velmi spokojna, vzdy vsetko precvicime ako treba, to co mi velmi nejde vysvetli viackrat a roznymi sposobmi, je trpezliva a ustretova. Paci sa mi, ze hodiny nie su len o gramatike a ucebnici ale su zamerane aj na konverzaciu v ramci kazdodenych situacii.

Jana V.

Jana V.

Neoverená referencia

môžem iba odporúčať, veľmi si cením prístup ako aj prípravu na hodiny. vie dokonale povzbudiť, motivovať a naučiť. Určite ak hľadáte kvalitnú doučovateľku tak sa na ňu obráťte, nebudete ľutovať

Marian N.

Marian N.

Neoverená referencia

Žofia je skvelá lektorka nemeckého jazyka. Ak chcete super prípravu na jazykovú skúšku alebo certifikát, neváhajte ju osloviť. Úspešne som u nej absolvoval prípravu na certifikát B1 a teraz makáme ďalej s prípravou na B2. Hodiny sú skvelé, vždy sa veľa naučím či z gramatiky alebo konverzácie na rôzne témy, čo veľmi oceňujem

Peter P.

Peter P.

Neoverená referencia

môžem len odporučiť, skvelá učiteľka, vždy sa na hodinu sama pripravuje, popri tom zašle kopec materiálov. na hodine sa dá kedykoľvek dohodnúť. PS: so mnou asi musí mať aj kopec trpezlivosti, keďže sa mi do toho niekedy moc nechce :)

Martina B.

Martina B.

Neoverená referencia

Hodiny so Žofiu sú skvelé, vždy sa kopec veci naučím, oceňujem prípravu na hodiny, vyučovanie je ušité na mieru, čo si veľmi pochvaľujem. Hodiny nemčiny máme už vyše roka, posledné dva mesiace cez Skype, keďže som vycestovala do Nemecka. Preberáme rôzne situácie, v ktorých sa momentálne v Nemecku ocitnem a som neskutočne spokojná. Vždy sa teším na každú hodinu.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky