Martina B.

Martina B.

Odpovedá do 24 hodín, na 20% správ
20% 24 hod

Martina B.

Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Volám sa Martina Boková, mám vysokoškolské vzdelanie získané na Fakulte výchovno-vzdelávacích vied Universitá Pontificia Salesiana v Ríme, kde som žila 8 rokov. Na Slovensko som sa vrátila v roku 2009 a od vtedy sa venujem výučbe talianskehojazyka a taktiež práci v cestovnom ruchu. Dlhoročný pobyt v Taliansku, mi dal úžasnú príležitosť spoznať kultúru tejto krásnej krajiny, osobitosti jej národa, a poskytol mi aj neodmysliteľný gastronomický zážitok. Počas výučby preto veľmi rada rozprávam svojim študentom rozne príbehy a spoločne sa na chvíľu prenesieme do iných dimenzií. Vo vyučbe uplatňujem všetky formy osvojovania si jazyka ale kladiem dôraz najmä na konverzáciu, pri ktorej majú študenti najväčšiu radosť sami zo seba. Veľmi rada varím talianske jedlá, počúvam hudbu súčasných talianskych spevákov, ktorých krásne texty majú užasnú výpovednú hodnotu. Odporučím krásne miesta v Taliansku per una VACANZA in ITALIA, lebo nič nie je autentickejšie na uplatňovanie jazyka ako ponoriť sa do prostredia v ktorom ho nasávate všetkými zmyslami.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Horváthová

Horváthová

Neoverená referencia

Martina, je naozaj úžasná učiteľka, milá, empatická.

Emil S.

Emil S.

Neoverená referencia

To, že Maťka je skvelá lektorka talianskeho jazyka je nespochybniteľným faktom, čo možno doložiť aj jej akademickým backgroudom na Universitá Pontificia Salesiana , niekoľko ročným pobytom v autentickom prostredí nativ italian kultúry a jazyka, ako aj každoročná skúsenosť s práce delegátky cestovných kancelárií na území Talianskej Republiky.

Veronika V.

Veronika V.

Neoverená referencia

Maťka je jedna skvelá lektorka, z ktorej láska k tejto krajine priam srší a tým pádom vie perfektne vtiahnuť študenta do výučby a celkovo ju obohatiť :)