Karin S.

Karin S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 20% správ
20% 1 hod

Karin S.

Doučovanie chémie,aj od úplných základov :)

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Na Prírodovedeckej fakulte UK som vyštudovala organickú a bioorganickú chémiu a v súčasnosti na fakulte pôsobím ako doktorandka.

S doučovaním som začala už počas strednej školy a mám skúsenosti s učením všetkých vekových kategórií od ZŠ ako lektorka záujmových krúžkov, cez gymnáziá, kde študentov pripravujem na maturity a prijímacie skúšky, až po VŠ (všeobecná, anorganická a organická chémia). Momentálne iba online formou, so zdieľanou tabuľou na riešenie úloh. Časovo som veľmi flexibilná, určite sa dohodneme. Pri dlhodobej spolupráci výhodnejšie ceny.

Prvé stretnutie, na ktorom mi povieš svoju predstavu, dohodneme sa na forme doučovania a spravím ti ukážku mojej hodiny je zdarma.

Teším sa na každého záujemcu :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Michaela R.

Michaela R.

Neoverená referencia

Úprimne musím povedať,že len vďaka doučovaniu s Karin, som tento semester ,bez menších problémov, zvládla skúšku z chémie. Na doučovania som sa vždy tešila ,pretože Karin je veľmi milá, príjemná a priateľská ,vôbec som nemala strach alebo stres sa spýtať na hocičo ,čomu som nerozumela. Štýl doučovania mi veľmi vyhovoval ,pretože sme si najskôr prešli teóriu ,a následne sme to využili v riešení príkladov či úloh. Veľakrát mi pomohla s úlohou aj mimo doučovania ,a preto som veľmi rada,že som si na doučovanie našla práve Karin. Odporúčam ju úplne každému ,pretože vďaka nej som si chémiu naozaj obľúbila☺️.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Karin S.

Navrhnite syntezu

Dobry vecer, potrebovala by som pomoc so zadanim na chemiu. Dakujem. Navrhnite syntezu: a) 3-nitrotoluenu z benzenu b) 4-nitrotoluenu z benzenu