Filip J.

Filip J.

Odpovedá do 9 hodín, na 60% správ
60% 9 hod

Filip J.

Preferované časy: večer, víkend
Popis Zodpovedané otázky

Popis

Sme dvaja zamestnaní chalani, ktorí okrem iného denno denne pracujú s programami balíka Office ako aj databázovým jazykom SQL a operačnými systémami Windows a Mac OS. Svoje vedomosti by sme radi zdieľali ďalej a pomohli ľuďom získať vedomosti potrebné či už do školy alebo do zamestnania. V praxi sa často stretávame s tým, že ľudia na pohovoroch pohoria práve pre nepostačujúcu úroveň práce s týmito aplikáciami, ktorá je dnes potrebná už takmer na každej pracovnej pozícii. Na doučovaní uplatňujeme individuálny prístup (tempo výuky, úroveň študenta, konkrétne oblasti o ktoré máte záujem a podobne). Doučujeme osobne alebo online prostredníctvom služby Teamviewer. All courses also provided in English language, feel free to contact us for more information.

Tešíme sa na spoluprácu :)

FILIP pracuje ako dátový analytik v oblasti riadenia rizika vo VÚB banke. “Dnes sa každý z nás stretáva s veľkým množstvom informácii, ktoré je potrebné spracovávať. Byť friendly s balíkom Office a počítačom ako takým sa veľmi oplatí, ušetrí Vám kopu času a môže Vám zabezpečiť dobré pracovné miesto.”

JOZEF pracuje v IBM ako accounting analyst. “Na podobných pozíciach je práca s Excelom a ďalšími aplikáciami úplnou nevyhnutnosťou a z praxe vieme, že manažéri uprednostňujú uchádzačov, ktorí majú s nimi skúsenosti alebo majú iné technické zdatnosti ako napríklad práca s SQL. Často krát nie je nevyhnutná znalosť zložitých SQL príkazov, na začiatok kľudne stačí poznať stavbu jazyka a ovládať zopár jednoduchých select-ov.”

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky