Karin B.

Karin B.

Responds within 14 hrs, to 20% of messages
20% 14 hr
Accepts new students

Karin B.

Accepts new students

Konverzácie a gramatika v nemeckom jazyku

Price From 18 €/hr
Preferred times: evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types Answered questions

Description

Hallo, volám sa Karin a nemčina je mojím 2.materinským jazykom :)
Okrem nemčiny ovládam plynule angličtinu, taliančinu (kde som 1 rok žila a pracovala) a ruštinu, ktorú som sa učila na univerzite.
Po zmaturovaní som podstúpila aj TestDaf (čiže viem pomôcť aj s prípravou), ktorý bol nutný na prijatie na vysokú školu v Nemecku, kde som v meste Passau absolvovala bakalárske štúdium v ekonomickom odbore :). Počas štúdia ako aj po ukončení som pracovala v rozličných nemeckých a rakúskych firmách, aktuálne taktiež žijem a pracujem vo Viedni.
Doučovanie viem ponútknuť nie len začiatočníkom ale aj ľuďom, ktorí majú záujem o vysšie úrovne alebo business jazyk a konverzácie.
S mojimi znalosťami nemeckého jazyka ako materinský, máte možnosť zvyknúť si na nemecký akcent, spoznať viac nemeckú kultúru a konverzovať o rôznych témach bez hraníc :)

Mám pravidelných študentov a doučujem už viac ako jeden rok :)

Lesson types

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Karin B.

Uns vs einander

Zdravím, zaujímalo by ma použitie recipročného zámena einander so zvratnými slovesami. Použije sa uns alebo einander alebo obe? Resp. ktorá možnosť je správna. a, Wir kennen uns schon seit 2 Jahren b, Wir kennen uns einander... c, Wir kennen einander... Vďaka