Marek B.

Marek B.

Responds within 2 hrs, to 50% of messages
50% 2 hr

Marek B.

Doučovanie anglického jazyka na všetkých úrovniach vrátane konverzácie a gramatiky

Price From 10 €/hr
Preferred times: midday, evenings
Description Lesson types References Answered questions

Description

Som učiteľom s jedenásťročnými skúsenosťami...Pracoval som ako učiteľ SŠ a momentálne vyučujem anglický jazyk na ZŠ ako aj jazykovej škole ... Taktiež mám skúsenosti s komunikáciou a originál britskou angličtinou. Som v kontakte s anglicky hovoriacimi ľuďmi po celom svete, pracoval som v rôznych odvetviach na rôznych postoch, a to najmä v Anglicku a Kanade. Samozrejmosťou sú rôzne certifikáty z anglického jazyka na zahraničných školách a štátnica na úrovni C1-C2.

Venujem sa najmä konverzáciam, ale hlavne dôkladnému a detailnému vysvetleniu gramatiky s tvorbou viet a porozumením, týmto Vám zaručujem kvalitnú prípravu na maturitnú skúšku na úrovni B1 a B2 - detailne rozoberám prípravu na maturitný test - Listening,Grammar,Reading a v neposlednom rade aj Speaking - príprava na ústnu skúšku z knihy YES + bonus, tipy a rady, čo v knihe nenájdete, ale využijete pri maturitnej skúške :)
Na komunikačnej úrovni, či už základnej alebo pokročilej, rozoberám rôzne situácie z praxe, potrebné k prežitiu v zahraničí alebo len bežnú hovorovú angličtinu, či už pre dovolenkárov na dohovorenie sa v zahraničí alebo pre cestovateľov na služobné cesty a pod..

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

References (1)

+ add reference
Julia D.

Julia D.

Unverified reference

Marek je vynikajuci, mily a trpezlivy ucitel. Bola som velmi spokojna s doucovanim, mala som problemy hlavne s gramatikou, ktoru mi marek jeho jedinecnym jednoduchym sposobom vysvetlil. Super, len odporucam👍🏻⭐️

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Marek B.

D.U

Mám to správne? Ďakujem. 1. Im sick and tired of watching TV. Its boring! 2. You will have to tell him sooner or later. Why not now? 3. Im going for a long walk today, rain or shine. 4. Wow! The kitchens so clean and tidy! Nice work! 5. I taught myself to paint, learning by black and blue…