Majka S.

Majka S.

Responds within 5 hrs, to 90% of messages
90% 5 hr
Accepts new students

Majka S.

Accepts new students

Doučovanie angličtiny

Price From 20 €/hr
Tutoring subjects:
Description Lesson types Answered questions

Description

Anglickému jazyku sa venujem viac ako 20 rokov. Stal sa mojím koníčkom a je veľkou súčasťou mojej osobnosti. Zdokonalila som sa v ňom mojimi niekoľkoročnými pobytmi v zahraničí. K doučovaniu som sa dostala spontánne, keď ma začali oslovovať ľudia v mojom okolí so žiadosťou pomôcť im v tom, v čom sú trošku slabší. Každému sa venujem osobitne, pretože každý z nás je iný. Mojimi študentmi sú deti od 5 rokov a najstaršia študentka mala 68 rokov, zatiaľ. Mojou hlavnou skupinou sú začiatočníci a žiaci základných škôl.
Absolvovala som okrem iného kurzy na Univerzite v Žiline, mám Všeobecnú štátnicu z anglického jazyka. Vyštudovala som Vychovávateľstvo a učiteľstvo, Sociálnu pedagogiku a momentálne sa venujem štúdiu Manažmentu a poradenstva vo výchove a vzdelávaní mládeže a dospelých, aby som sa ešte viac zdokonalila v tom čo ma baví. Byť dobrým pedagógom, to podľa mňa nie je len o našich vedomostiach, ale vyžaduje si toho oveľa viac.

Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Majka S.

preklad textu

Dobrý deň, potrebovala by som preložiť tento kúsok text do slovenčiny. Chcem ho využiť v bakalárskej práce ale chcem si byť istá že text je preložený správne preto sa radšej spýtam tady. Ďakujem.