Daria P.

Daria P.

Responds within 3 hrs, to 88% of messages
88% 3 hr
Accepts new students

Daria P.

Accepts new students

Francúzsky jazyk priamo z Pariza!

  • Offers online lessons
  • From  20 €/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 20 €/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Coucou! Ahojte :)

Ponúkam vam doučovanie a konverzáciu pre začiatočníkov ale aj pokročilých, ktorí majú chuť obohatiť si slovnú zásobu v rozhovore, čítaní a analyzovaní článkov, literatúry, odborných textov... hodiny tvorím podľa žiaka,jeho úrovne, motivácie a toho, v čom sa chce posunúť, takže je to veľmi individuálne :)

Som študentkou na univerzite Paris Nanterre. Vo Francúzsku žijem už piaty rok a stále som tak isto nadšená pre francúzštinu ako keď som sa ju začala učiť na gymnáziu.


Cez školský rok som v Paríži,tým pádom hodiny prebiehajú cez Skype, materiál posielam samozrejme pred hodinou na mail.
Teším sa na vás!

Lesson types

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

References (2)

+ add reference
Lukáš S.

Lukáš S.

Unverified reference

Daria je vždy dobre naladená a trpezlivá. Keďže žije vo Francúzsku tak vie, čo sa v ich hovorovej reči používa. Hodiny ubiehajú veľmi rýchlo keďže je na nich uvoľnená atmosféra. Je veľmi flexibilná a je schopná veľmi dobre vysvetliť gramatiku + oceňujem jej perfektnú výslovnosť čiže maximálna spokojnosť. Je vidieť, že jazyky a ich učenie ma rada.

Natasha D.

Natasha D.

Unverified reference

Na hodiny chodím vždy rada a konečne sa posúvam ďalej aj v konverzácii. Hodiny sú usporiadané výborne a vieme sa aj dohodnúť keď ma niečo zaujíma. Keďže žije v Paríži, tak mi vie aj povedať čo sa ako používa bežne v komunikácii aj rôzne hovorové frázy, ktoré som sa v škole neučila. Určite odporúčam a ďakujem :)