Ema S.

Ema S.

Responds within 22 hrs, to 90% of messages
90% 22 hr
Accepts new students

Ema S.

Accepts new students

Doučovanie matematiky a fyziky po slovensky aj po anglicky, alebo aj čistej angličtiny

  • 3 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  10 €/hr
Price From 10 €/hr
Description Lesson types Answered questions

Description

Volám sa Ema a doučovaniu sa venujem už 2 roky. Učenie ma veľmi baví a je to pre mňa príležitosť rozširovať svoju lásku k matfyzáckym predmetom, či dobrej Bristkej literatúre. Skúsenosti mám prevažne s matematikou a fyzikou, kde rada učím pomocou experimentov, meraní, grafov, či vizuálnych pomôcok. Práve som skončila Bilingválne gymnázium so zameraním na angličtinu, a tak pre mňa nie je problém doručovať gramatiku, zásobiť vás zaujímavým novým slovníkom, predebatovať literatúru/ prejsť si spolu povinné čítania, prípadne len viesť konverzácie. Do gramatiky a učenia sa slovíčok rada pridávam “hravú formu” vo forme osemsmeroviek, krížoviek, či iných hier. Tento rok som dosiahla CAE certifikát z angličtiny na úrovni C2, rovnako ako aj odbornú štátnici z angličtiny. Preto ak máte potrebu doučovania fyziky/matematiky po anglicky, nie je to problém :).
V súčastnosti by som bola veľmi rada za online hodiny, vzhľadom na to, že sa sťahujem za vysokou školou (Biomedical engineering) do zahraničia (nebojte sa však, všetky vyššie spomenuté veci zvládneme aj online;)).

Lesson types

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Ema S.

Pr. 20

Dobrý deň chcem sa spýtať prečo nezáleží na poradí štvorice chlapcov a záleží na poradí štvorice dievčat príp. opačne? Ďakujem