Kristián K. Verified identity

Kristián K.

Responds within 16 hrs, to 100% of messages
100% 16 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Kristián K.

Accepts new students
Free trial lesson

Doučujem a vysvetľujem tak, aby to nebola nuda a zároveň, aby Ti v tom bolo jasno :-)

Price From 15 €/hr
Description Lesson types Answered questions

Description

Ahoj,
som študent fyzioterapie, ktorý študoval bilingválne gymnázium a teda aj viaceré predmety som absolvoval v anglickom jazyku, takže slovná zásoba je bohatá a konverzácia v anglickom jazyku nie je žiaden problém. Rád ti pomôžem posunúť sa vo vzdelaní a nájsť riešenie na vzniknuté ťažkosti. Doučovanie ma baví a pravidelne som to robil počas ZŠ aj SŠ, a aj teraz, počas štúdia na VŠ mám týchto príležitostí viac než dosť. Rovnako pomáham aj svojim sestrám študujúcim na ZŠ a SŠ. Verím, že určite nájdeme cestu k predmetu, ktorý robí problém a aj sa pritom zabavíme a učivo sa mi podarí vysvetliť tak, aby si to pochopil/a lepšie ako v škole.
Teším sa na Teba/Vás

Lesson types

Skúšobná lekcia

Ak hľadáš/hľadáte dlhodobé doučovanie, som ochotný sa Ti/Vám predstaviť na tejto skúšobnej lekcii bez poplatku a na základe toho sa rozhodneš, či ti môj štýl vyhovuje :-).

Free / 30 min
Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Kristián K.

Námet na recepciu vecného textu

Dobrý deň, nájde sa tu niekto ochotný, kto by mi mohol skontrolovať môj námet na recepciu vecného textu a upozorniť ma kľudne na nedostatky, nech to mám spravené čo najlepšie a dostanem čo najlepšie hodnotenie.