Author's photo
Tímea P.
internet

instagram ucet

Zdravim, moj problem je, ze som si vytvorila firemny profil na instagrame ktory mal byt pod jednou zastitou aj s mojim osobnym profilom. Ked som dokoncila vytvorenie uctu, objavila sa mi kolonka "lutujeme, naskytol sa problem" tak som ten ucet isla vytvorit este raz, no meno uz bolo zabrate a nemohla som ho znova pouzit. Na instagrame som nasla ze ten profil existuje, ale ja k nemu nemam ziaden pristup. Skusala som vsetko mozne a nic nepomaha, neviem najst ani kontakt na podpore instagramu aby som im napisala o mojom probleme. Za kazdu pomoc dakujem.

1 odpoveď
Ahoj.
Dobrý deň,

Je mi ľúto, že máte problémy s firemným profilom na Instagrame. Tu je niekoľko možných riešení, ktoré môžu pomôcť:

1. Skontrolujte, či ste sa prihlasovali správnymi údajmi. Mohlo by sa stať, že ste zamenili prihlasovacie meno alebo heslo. Skúste sa prihlásiť pomocou e-mailovej adresy alebo telefónneho čísla, ktoré ste zaregistrovali s účtom.

2. Ak už neviete prístupové údaje, skúste obnoviť svoje heslo. Na prihlasovacej obrazovke sa objaví možnosť "Zabudnuté heslo" alebo niečo podobné. Postupujte podľa inštrukcií na obnovenie hesla, ktoré dostanete prostredníctvom e-mailu alebo SMS.

3. Ak nemáte prístup k svojmu účtu prostredníctvom žiadnej obnovy, zvážte kontaktovanie Instagramovej podpory. Môžete im napísať na sociálnych sieťach Instagramu alebo sa pokúsiť nájsť kontaktný formulár na ich webovej stránke.

4. Skúste vyčistiť predhľadávač alebo použiť iný prehliadač alebo zariadenie. S niektorými prehliadačmi alebo zariadeniami môže nastať problém, ktorý môže blokovať prístup k účtom na Instagrame.

5. V prípade, že nič z uvedeného nefunguje, môže ísť o technický problém zo strany Instagramu. V takom prípade sa neváhajte obrátiť na podporu Instagramu a opísať svoj problém, aby vám mohli pomôcť.

Dúfam, že tieto tipy pomôžu vyriešiť váš problém s firemným profilom na Instagrame. Držím palce a želám veľa šťastia. Dle potreby ďalšie dotazy/služby cez můj profil). Austin