Daria B.

Daria B.

Відповідає протягом 2 годин на 50% повідомлень.
50% 2 год.
Приймає нових учнів

Daria B.

Приймає нових учнів

Doučujem ruský jazyk, ukrajinčinu a angličtinu od začiatočníkov až po pokročilých pre akúkoľvek vekovú kategóriu. Ruský jazyk je môj materinský.

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  15 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 15 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ponúkam komplexný kurz Ruštiny v rozsahu 20 hodinových doučovaní. Kurz prebieha osobne, vždy len s jedným študentom. Individuálny prístup podľa Vašich požiadaviek.

Som absolventka magisterského stupňa v študijnom programe medzinárodne vzťahy. Ruština je môj RODNY jazyk. Vyučujem v Bratislave.

Типи уроку

Štandardná lekcia

15 € / 60 хв.
Frederik T.

Frederik T.

Неперевірена заявка

Skúsenosť s doučovaním od Darie je výborná. Dokáže veľmi príjemným spôsobom vysvetliť všetko podstatné a môžem potvrdiť aj tvrdenia v ostatných referenciách, že je veľmi trpezlivá. Určite odporúčam.

Roman S.

Roman S.

Неперевірена заявка

Daria ma doučuje už niekoľko mesiacov, moja úroveň UA sa prudko zlepšila. Hodiny su prisposobené mojim potrebám, môžem odporučiť.

Daniel B.

Daniel B.

Неперевірена заявка

Doučovanie s Dariou bola pre mňa pozitívna skúsenosť. Žial, z dôvodov na mojej strane, som musel výuku prerušiť, inak by som určite pokračoval a dúfam, že sa mi to ešte aj podarí.

Igor S.

Igor S.

Неперевірена заявка

Zrozumitelne vysvetluje. Hodiny vedie profesionalne. Z cisto ludskeho hladiska je trpezliva, priatelska, prijemna. Daria je skvela ucitelka, vrelo odporucam (: .

Vladimir R.

Vladimir R.

Неперевірена заявка

Výborný prístup a profesionalita. Daria je vždy pripravená na hodinu, vie veľmi dobre vysvetliť učivo. Nechýba jej ani trpezlivosť :) . Som veľmi spokojný s doučovaním. Maximálne odporúčam.