Daria B.

Daria B.

Responds within 2 hrs, to 50% of messages
50% 2 hr
Accepts new students

Daria B.

Accepts new students

Doučujem ruský jazyk, ukrajinčinu a angličtinu od začiatočníkov až po pokročilých pre akúkoľvek vekovú kategóriu. Ruský jazyk je môj materinský.

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  15 €/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 15 €/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Ponúkam komplexný kurz Ruštiny v rozsahu 20 hodinových doučovaní. Kurz prebieha osobne, vždy len s jedným študentom. Individuálny prístup podľa Vašich požiadaviek.

Som absolventka magisterského stupňa v študijnom programe medzinárodne vzťahy. Ruština je môj RODNY jazyk. Vyučujem v Bratislave.

Lesson types

Štandardná lekcia

15 € / 60 min

References (6)

+ add reference
Frederik T.

Frederik T.

Unverified reference

Skúsenosť s doučovaním od Darie je výborná. Dokáže veľmi príjemným spôsobom vysvetliť všetko podstatné a môžem potvrdiť aj tvrdenia v ostatných referenciách, že je veľmi trpezlivá. Určite odporúčam.

Roman S.

Roman S.

Unverified reference

Daria ma doučuje už niekoľko mesiacov, moja úroveň UA sa prudko zlepšila. Hodiny su prisposobené mojim potrebám, môžem odporučiť.

Daniel B.

Daniel B.

Unverified reference

Doučovanie s Dariou bola pre mňa pozitívna skúsenosť. Žial, z dôvodov na mojej strane, som musel výuku prerušiť, inak by som určite pokračoval a dúfam, že sa mi to ešte aj podarí.

Igor S.

Igor S.

Unverified reference

Zrozumitelne vysvetluje. Hodiny vedie profesionalne. Z cisto ludskeho hladiska je trpezliva, priatelska, prijemna. Daria je skvela ucitelka, vrelo odporucam (: .

Vladimir R.

Vladimir R.

Unverified reference

Výborný prístup a profesionalita. Daria je vždy pripravená na hodinu, vie veľmi dobre vysvetliť učivo. Nechýba jej ani trpezlivosť :) . Som veľmi spokojný s doučovaním. Maximálne odporúčam.