Sebastián S.

Sebastián S.

Відповідає протягом 1 години на 50% повідомлень.
50% 1 год.
Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Sebastián S.

Приймає нових учнів
Безплатне пробне заняття

Doučovanie španielčiny a chémie, príklady na LFUK z chémie aj online😊

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  10 €/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 10 €/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Фото та Сертифікати Відповіді на запитання

Опис

Som absolventom španielskej bilingválnej sekcie, doučujem španielčinu nie len pre začiatočníkov, ale aj pokročilých na stredoškolskej úrovni. Rok som študoval a žil v Španielsku a všetky nadobudnuté skúsenosti využívam pri doučovaní. Tento rok sa hlásim na medicínu a preto som si chémiu veľmi zamiloval, ak potrebuješ pomoc s výpočtami alebo len zlepšiť svoje teoretické znalosti zo všeobecnej, organickej alebo anorganickej chémie, neváhaj ma kontaktovať. Doučujem aj výpočty z chémie na prijímačky na LFUK a viem pomôcť s otázkami z BIO aj CHE. Najlepší pocit mám, keď vidím, že sa moji študenti naozaj niečo naučia a zlepšenie je očividné😊.

Типи уроку

Skúšobná lekcia

Skúšobné lekcie využívam hlavne nato, aby som zistil bližšie informácie o študentovi a konkrétne veci, ktoré potrebuje doučiť. Študenta sa opýtam na jeho potreby, pretože u každého študenta to je individuálne.

Безплатно / 20 хв.
Štandardná lekcia

10 € / 55 хв.

фото та сертифікати

Відповіді на запитання (2)

Цей репетитор допоміг відповісти на такі навчальні запитання

Sebastián S.

chémia

čo je správne? Atómový vodík je reaktívnejší ako molekulový vodík, pretože: a) Pri vzniku molekuly H2 z atómov vodíka sa uvoľňuje energia b) Jeho hmotnosť je menšia c) Molekula H2 je stabilnejšia d) Atómový vodík má spárený elektrón